Egy közösségi felmérésből kiderült, hogy mely videojátékok azok, melyek a gamerek a legszívesebben vesznek elő újra és újra.

Amikor megkérdezik, hogy mi a kedvenc játékod, akkor valószínűleg az jut elsőre eszedbe, amibe a legtöbb órát ölted, amit sosem untál meg, és amivel kapcsolatban a legjobb emlékek jönnek elő. A kedvenc játéka mindenkinek más, ugyanakkor vannak olyan címek is, melyeket az ember mindig szeret újra és újra elővenni. Természetesen az évek során sok rajongó feltette a kérdést a fórumokon: melyik az a játék, amit újra és újra előveszel? Egy friss fórumbejegyzés ismét választ ad erre.

A te kedvenced köztük van?

Természetesen tudjuk, hogy a játékokat rengeteg szempont alapján lehet értékelni, ám most leginkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy számodra melyik az a játék, amit mindig szívesen indítasz el, akár hosszú évek távlatából. A NeoGAF fórum egyik felhasználója (köszi GamingBible) nemrég ezt a kérdést tette fel, a válaszokból pedig egyértelmű lett néhány népszerű cím és franchise. Persze tudjuk, hogy a kommentek alapján felállított lista nem reprezentatív, és sok hasonló fórum létezik, de érdekes az eredménye.

Artoris szó szerint azt kérdezte „melyik az az egy játék, amihez folyamatosan visszatérsz”. Persze a következő címek nem okoznak meglepetést, de azért vannak nem várt címek is.

Az abszolút győztes egyébként úgy tűnik, hogy a Batman: Arkham Knight lett, amiről áradoztak a kommentek közt. További népszerű játékok és franchise-ok, amit újra és újra elővesznek a gamerek:

  • Final Fantasy
  • Skyrim
  • Call of Duty
  • Halo
  • Fallout
  • Bangai-O (Dreamcast)
  • Deep Rock Galactic

Talán furcsa lesz, de számomra a The Last of Us első része az, amit sokszor játszottam már újra. Régen nagyon sok időt öltem a Dynasty Warriors játékokba, de azokhoz nem tudok visszatérni. De a 2018-as God of Wart is végigpörgettem párszor. Neked melyik ez a játék?

Ezt láttad már?

Kutyaidők járnak az Activision-nél: plágium miatt törölték a Warzone-ból Floof Fury-t

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×