Hiba lenne kimaradni.

Éppen július közepén foglalkoztunk azzal, hogy vajon mikor érkezhet meg a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer bemutatója. Úgy tűnik, hogy a marketinggépezetet a szeptemberi időpont ellenére sem tartja takarékon az Activision, így még a hónap végén további információk érkeztek. A Call of Duty League döntőjére augusztus első hétvégéjén kerül sor, ennél jobb alkalom nem is kell némi értékes drop kiszórására.

Ezúttal Modern Warfare II Early Access Béta kódokat szerezhetünk a meccsek nézésével!

 

CharlieINTEL weboldal Twitter fiókja értesítette a rajongókat a hírről, így biztosan rengetegen ráugranak majd a lehetőségre. Szerencsére nem beszélhetünk túl nehéz feltételekről:

  • Az alábbi linken össze kell kapcsolnod a YouTube és az Activision fiókodat, hogy a megfelelő fiókhoz társítsák a béta kódot és a többi kozmetikai tárgyat.
  • Ezután értelemszerűen néznünk kell a meccseket élőben is, melyek augusztus 4-én kezdődnek, magyar idő szerint 21:00 órakor. IDE kattintva elérheted a pontos időpontokat, melyek a saját időzónádhoz igazodnak, akkor is, ha nem Magyarországon élsz.

A 50000 kódot csak a döntő napján, augusztus 7-én osztogatja az Activision, ám az azt megelőző napon is értékes ajándékokat gyűjthetünk be a nézéssel. Tokenek, Calling Cardok és további finomságok várják a játékosokat a döntő hetében, nagy hiba lenne kihagyni ezeket.

Sok szerencsét kívánunk!

Ezeket a Warzone fegyvereket használd a szerdai nerf után

https://leet.hu/california-access/

×