Warzone Loadout hosszasan tesztelte a változásokat.

Pénteken kiveséztünk már pár fegyvert, melyek a jelenlegi meta nyertesei lehetnek. Időközben a tartalomgyártók sem pihentek, így újabb tesztelésekre, statisztikai elemzésekre került sor. Ezúttal a Close Range, azaz a messzire is hatékony fegyverek kerültek terítékre. Warzone Loadout a játékmódokat is külön bontotta, így a Caldera és a kisebb szigetek rajongói eltérő ajánlásokat kapnak.

Nézzük is, hogy mely AR vagy épp LMG fegyvereket érdemes számításba vennünk, ha messzebbre is lövöldöznénk!

Caldera / BR módban nem meglepő módon a KG M40 áll elől, erre számítani lehetett az általános jellegű ajánlás után. Szorosan követi őt az Automaton és Bruen MK9 párosa, melyek a virtuális ezüstérmet csíphették el. A bronzéremért egy LMG, az UGM-8 jelentkezett be, bátran a kezünkbe vehetjük, ha messzebbre is szeretnénk túrni vagy épp pötyögtetni a nagyobb szigeten.

Rebirth Island és Fortune’s Keep esetében már más ajánlásokkal találkozhatunk a pályák kialakítása miatt. A dobogó legfelső fokára a Cooper Carbine és Kilo 141 ért fel, mindkettő kiváló választás lehet. Az ezüst kategóriát több fegyver is magáénak tudhatja a Volk, M13 és Nikita hármasának képében. Szintén meggondolandó lehet a Vargo 52 és AS44 használata, ám itt már inkább az egyéni preferenciák dönthetik el, hogy hova nyúljunk. A fegyverek mellett az ajánlott kiegészítők listáját is megtalálhatjuk a fenti képen, így két legyet üthetünk egy csapásra.

Kellemes próbálgatást kívánunk!

Ki lesz a bajnok? – Ezekkel a Warzone játékmódokkal játszunk egy hétig

https://leet.hu/california-access/

×