Másfél óra alatt letudhatjuk.

Úgy tűnik nem csak Call of Duty dropok érkeznek a hétvégén, hanem más játékokban is értékes jutalmak várnak ránk. Ezúttal a PUBG Corp. élesítette a Twitchen megszerezhető in-game apróságokat, melyeket kevesebb mint 2 óra alatt begyűjthetünk. Sietnünk sem kell, hiszen egészen augusztus tizedékiéig várnak ránk a kozmetikai jutalmak.

Nézzük is, hogy milyen jutalmakat zsebelhetünk be!

Az aktuális tárgyak listája:

  • 5 perc: PUBG PUNCH Spray
  • 30 perc: Classic Care Spray
  • 60 perc: Hunter’s Chest (Workshop) – Twitch exkluzív

Jól látható, hogy egészen barátságosak a feltételek is. Összesen 95 percnyi PUBG tartalmat kell fogyasztanunk a népszerű streaming platformon. 5 és 30 perc után egy-egy Spray, egy óra után pedig egy Hunter’s láda landol a virtuális raktárunkba.

 

A megszerzéshez szükségünk lesz egy Krafton azonosítóra, melyet össze kell kapcsolnunk a Steam/PSN/Xbox és a Twitch fiókunkkal. Ehhez a fenti videó kiváló segítséget nyújt, apró lépésekben végigvezet minket a folyamatokokon, ha valamiért nem tettük volna meg ezt eddig. Minden PUBG Partnernél élesítette a dropokat a cég, a teljes listát ide kattintva érheted el. 

Blyyy, omgezjonesy vagy éppen Konti személyében hazai tartalomgyártókat is találunk a linken, ám természetesen nemzetközi vizekre is evezhetünk. Fontos megjegyezni, hogy némi csúszás lehet a dropok megszerzése és kiosztása között, így akkor sincs ok az aggodalomra, ha nem jelennek meg egyszerre a jutalmak a játékban.

Kellemes streamnézést kívánunk!

Nem kell aggódni, hamarosan jöhet Xboxra is a Stray

https://leet.hu/california-access/

×