Arról nem is beszélve, hogy a jutalom ezért 7,7 millió forintnak megfelelő összeg.

Talán emlékeztek rá, hogy nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a népszerű streamer, Charles „MoistCr1TiKaL” White (más néven penguinz0 a YouTube-on) egy kihívást terjesztett el az interneten. Ennek lényege az volt, hogy 20 ezer dollár, nagyjából 7,7 millió forintos jutalmat ígért annak, aki teljesíti a Halo 2 kihívást, ami még senkinek sem sikerült.

Nem telt bele pár hét, és valaki megcsinálta a kihívást, megszerezve a jutalmat.

A szóban forgó kihívás lényege, hogy a játékot végig kell vinni Legendary nehézségi fokozaton, skull modifierekkel (kivéve ami megkönnyíti a játékot). A Halo 2 megjelenése óta eltelt 18 év alatt tudomásunk szerint ez eddig még soha senkinek nem sikerült. Mostanáig.

Ahogy arról a Kotaku is beszámolt, a Twitch streamer, JerValiN szó szerint történelmet írt a hét elején, amikor teljesítette a kihívást. A reakciója felbecsülhetetlen (6:30.07):

 

Természetesen számtalan órát ölt a gyakorlásba, és néhány próbába is belekerült, de végül hat és fél óra alatt sikerült teljesíteni a küldetést.

„Nagyon remélem, hogy a 343 tesz valamit érted. Olyat tettél, amit még soha senki más. Kerestél 20 ezret” – kommentálta Ethan Ferguson. „Teljesítetted ezt a kihívást, ami 18 hosszú éven keresztül kiállta az idő próbáját. Komolyan, ez a kihívás újra összehozta a Halo közösséget, és örülök, hogy megvalósult. Éljen a Halo!” – írta Adliberty.

Ezúton is gratulálunk a teljesítményért és reméljük jó helyre kerül a 20 ezer dollár.

Ezt láttad már?

Sírni fogsz: kiderült a 14 legnépszerűbb kütyü tényleges élettartama!

 

https://leet.hu/california-access/

×