Magad építette bázist kell megvédened a többiektől és fordítva: hozzájuk kell betörnöd valami genetikai trutyiért, amivel egy különös lényt fejlesztesz…

A Behaviour Interactive izgalmas multiplayert készít – vette észre a GameRant. Mivel a stúdió legutóbbi munkája a 2016-os Dead by Daylight, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a műfaj specialistájáról van szó.

Forrás: Behaviour Interactive

Nem mintha korábban nem lettek volna horror multiplayerek, de a zsánert akkor is ők hozták divatba: a Dead by Daylight óta hasonló modellre épülve jöttek ki olyan játékok, mint a Friday the 13th: The Game, a Predator: Hunting Grounds, vagy a Resident Evil 3 multiplayer remakeje.

A Behaviour a minap jelentette be legújabb projektjét, a beszédes című Meet Your Maker-t („Találkozz a Teremtőddel”),

ami egy haldokló világban játszódik és a játékosok a Custodian nevű faj, vagy lény bőrébe bújva szolgálnak egy Chimera nevű kísérleti entitást. Az ő fejlesztéséhez lesz szükségünk különböző genetikai trutyikra, amiket más játékosok készítenek, a maguk építette bázis mélyén.

Forrás: Behaviour Interactive

Azt kell kitalálni, hogy hogyan törjünk be a cuccért mások erődjébe és küzdjük le az ott ránk váró őröket, szörnyeket, csapdákat és egyéb látványos akadályokat. Betegesen király DOOM-utóérzésnek ígérkezik:

 

A premiert 2023. december 30-ra ígéri a Steam, szóval egy darabig még várni kell rá. Ja, és minden más platformra (PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One) is kiadják – reméljük a PC-verzióval egyidőben.

Addig itt egy kis anime-crossover a Dead by Daylight-hoz:

Jönnek az Attack on Titan hősei a Dead by Daylightba

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×