Mindhárom pályán pörögnek az események, Rebirth külön “kezelést” kap.

Ahogy a legutóbbi két szezon során már megszokhattuk, a Raven Software ismét publikálta már a szezon megérkezése előtt a várható Playlist felhozatalt. Általában a Reloaded frissítésénél és szezonok végénél húzzák meg a határt, hiszen azután már friss újdonságok érkezhetnek meg a játékba, melyet nem feltétlenül szeretnének csak úgy leleplezni. Ezúttal sem volt ez másképp, immár hivatalosan is végigzongorázhatjuk, hogy mi vár majd ránk az elkövetkezendő időszakban. Csütörtök esténként mindig érdemes átvennünk az aktuális listát, hiszen a fejlesztők bármikor belenyúlhatnak a korábbi tervezetbe, nem egyszer történt már ilyen.

Nézzük is elkövetkezendő egy hét Playlist felhozatalát!

Caldera

  • Battle Royale: Solos, Duos, Trios, Quads
  • Champion of Caldera: Trios

Fortune’s Keep

  • Resurgence: Quads

Rebirth Island:

  • Rebirth of the Dead: Quads
  • Resurgence: Solos, Duos, Trios, Quads

Rebirth Island ezúttal különleges kezelésben részesül, hiszen itt indul útjának a zombikkal felvértezett Mini Royale alapú játékmód, a Rebirth of The Dead. Calderán ezúttal a Plunder után a Champion of Caldera játékmóddal találkozhatunk, ám az elkövetkezendő hetekben több érdekes LTM is megfordul majd nagyobb szigeten.

Fortune’s Keep továbbra sem tartogat nagy meglepetéseket egyelőre játékmódokat tekintve, ám a pálya frissessége önmagában talán még elegendő lehet a játékosok odacsábítására és ezt természetesen a fejlesztők is nagyon jól tudják. Úgy néz ki, hogy a július közepén tesztelt rotációs rendszer sem tér vissza, így bármikor játszhatunk mindhárom pálya elérhető módjain.

“You had one job” – A legröhejesebb bakik a gaming világából #1

https://leet.hu/california-access/

×