Úgy tűnik, hogy a két streaming-szolgáltatás a jövőben egyesül, és teljesen új nevet kap. Nálunk még várni kell az egyesülésre.

Bár Magyarországra még csak nemrég érkezett meg az HBO Max, az utóbbi időben egyre több változás volt tapasztalható körülötte. Például lekerültek róla a magyar saját gyártású produkciók, ami kapcsán sejteni lehetett, hogy valami nem stimmel. Most a nemrég létrejött Warner Bros. Discovery hivatalosan is bejelentette, hogy

az HBO Max és a Discovery+ egy új streaming-szolgáltatásban egyesül.

Ez azt jelenti, hogy a jövőben majd nálunk is ilyen formában lesz elérhető, ám hogy milyen néven, az egyelőre nem derült ki. Erre azonban persze még várni kell. A szolgáltatás 2023 nyarán indul az Egyesült Államokban, majd tovább bővítik Latin-Amerikára, később Európára, majd valamikor 2024-ben – írja a Hollywood Reporter.

David Zaslav vezérigazgató szerint terveznek egy ingyenes, ám reklámokkal teli streaming szolgáltatást is, bizonyos tartalmakkal. További cél, hogy 2025-re 130 millió előfizetőt szerezzenek, szemben a mai 92 millióval. Egyelőre azonban a streaming továbbra is veszteséges: a cég 1,5 milliárd dolláros veszteséget jelentett a negyedévben, a streaming részlegen.

A vállalat valójában régóta tervezi a két szolgáltatás egyesítését. Talán a fenti veszteségeknek köszönhető az is, hogy számos – köztük magyar – saját gyártású sorozatot húztak le a lefolyón. Kíváncsian várjuk, milyen tartalmakkal készülnek az egyesített platformon.

Ezt láttad már?

“You had one job” – A legröhejesebb bakik a gaming világából #1

https://leet.hu/california-access/

×