Újabb, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező gyártót köszönthetünk a webshop felhozatalában.

Manapság egyre több gyártó képviselteti magát a hazai szintéren is. Elég csak a White Shark kiváló ár-érték arányú billentyűzeteire, egereire gondolnunk. Erre az útra lépett a California Access névre hallgató, egyébként lengyel cég is, melynek termékeit már a Leet.hu webshopjában is megtalálhatjuk. Büszkén jelenthetjük be, hogy a Leet.hu webshopja a termékeik első, így jelenleg kizárólagos, hivatalos forgalmazója hazánkban. A paletta meglehetősen széles, a gamerszékektől egészen az apró egérpadig mindent megtalálhatunk a California Access repertoárjában.

A gyártó viszonylag hosszú múltra tekinthet vissza, nem véletlen a névválasztás sem. Az 1980-as években, amikor éppen csak kezdett virágozni a lengyel számítógépes piac, Lucjan Daniel Wence nagy potenciált látott ebben a szegmensben. Az Egyesült Államokban élő, de Lengyelországban született üzletember Atari kiegészítők gyártásával ágyazott meg a cég jövőjének a Kalifornia államban található San José városában. Nem nehéz kikövetkeztetnünk, hogy ez a helyszín adta az ihletet a California Access névhez is. Ezt követően a PC perifériák és kiegészítők gyártása sem maradhatott el, immár a Komputronik SA. égisze alatt. 2020-ban ünnepelte 30. évfordulóját a brand, mely a mai, rohanó világban mindenképpen példaértékűnek számít.

Szemezgessünk is a termékeikből, nézzük meg a legjobb ajánlatokat!

California Access Puma Gaming

 

Egy közepes-nagy méretű egér, mely minden szempontból megfelel 2022 követelményeinek. A rengeteg rágcsálónál megtalálható lyukacsos forma köszönt vissza ránk, ám nem véletlenül, hiszen a kialakításnak hála pehelykönnyű, 65 grammos maradhat az egér. A 3360-as szenzor a PixArt műhelyéből kerül ki, így biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen körülmények között megállja a helyét, nem pörög ki egy-egy hevesebb rántásnál sem. Az RGB világítás és a pár extra gomb sem maradt ki a repertoárból.

14 490 FT

California Access Korero Vezetéknélküli Gaming Billentyűzet

Ha zavar minket a mechanikus billentyűzetek extra hangereje és a vezetékektől is megszabadulnánk, akkor nem is kell tovább nézelődnünk. A Korero ezt a két tulajdonságot ötvözi egy meglehetősen kellemes, TKL kialakítás keretein belül. Vezetéknélküliségének köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük és az asztalon sem zavar minket a kábelrengeteg. A membrános kialakítás pedig gondoskodik arról, hogy mi sem zavarjunk senkit játék vagy gépelés közben.

10 990 FT

California Access Lacerta Gaming Billentyűzet

Természetesen mechanikus alternatívát is találunk a California Access kínálatában, meglehetősen baráti áron. A kialakítás itt is a szinte gamer standardnak tekinthető TKL, a kapcsolók pedig az Outemu műhelyéből kerültek ki. A piros switchek a játékosok nagy kedvence, nem véletlenül erre esett a cég választása. AZ RGB-ről természetesen itt sem kell lemondanunk.

14 990 FT

California Access Kaiten RGB Egérpad 

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a nagyobb méretű egérpadok, hiszen így garantáltan nem kell aggódnunk, hogy elfogyna egerünk alatt a talaj. A California Access padja több extra tulajdonsággal is rendelkezik, az RGB világítás nem maradhatott ki, de ami még ennél is menőbb, az a beépített vezetéknélküli töltő, mellyel akár telefonunkba is életet lehelhetünk, miközben épp pörög a Valorant vagy a Fortnite.

13 490 FT

California Access Python Gaming Fejhallgató

Over-Ear kivitel, azaz a fülünket teljesen körülölelik a párnák, így garantált a kényelem és a passzív zajszűrés is. A puha párnázásnak köszönhetően hosszú órákig viselhetjük. Az RGB világítás itt sem maradhatott el, a csatlakozás pedig USB-s, így biztosan nem lesz problémánk sem a hanggal, sem pedig a beépített mikrofonnal. A hangminőségét 50mm-es sztereó hangszórók felelnek, legyen szó játékról vagy épp zenéről.

18 990 FT

Többre vágysz? A teljes kínálatért kattints >IDE<

Pontgyűjtő van? – A Pápa mellett már a magyarok is gyűjthetik az Xbox pontokat

https://leet.hu/california-access/

×