Remélhetőleg hamarosan mindenki fellélegezhet.

Az elmúlt hetek frissítései a rengeteg fejlesztés, újdonság és fegyverváltoztatás mellett sajnos hibajelenségeket is hoztak magukkal. Egy olyan komplex és gyakran frissülő játéknál, mint a Warzone ez kikerülhetetlen, ám ez nem vigasz a játékosok számára. Egyértelmű, hogy a jelenlegi legidegesítőbb bug a „Dev Error 5476” nevet viseli, mely gyakorlatilag ellehetetleníti a felhasználókat a játék futtatásától. A Raven felsorolt pár megoldást a történetre, melyet természetesen nálunk is olvashattatok, ám továbbra is vannak olyan Warzone rajongók, akiknél nem vállnak be a linkelt praktikák.

Aggodalomra semmi ok, a Raven Software a legnagyobb prioritáson foglalkozik a hibával!

Sokan reménykedtek, hogy a váratlan szerda esti Warzone frissítés segíteni fog ezen a problémán, ám sajnos csalódás lett a vége. A fejlesztők egy hétig nem is nagyon beszéltek erről, ám csütörtök hajnalban végre megtörték a csendet. Állításuk szerint a jelenlegi legnagyobb prioritásuk az, hogy a hibajelenség okait felgöngyölítsék, majd természetesen egy hotfix formájában ki is javítsák.

A Warzone Trello oldalán továbbra is nyomon lehet követni a hiba dedikált aloldalát, itt már a tényleges frissítés előtt leolvasható lesz, ha elkészül a megoldás. Remélhetőleg sokat már nem kell várniuk a játékosoknak, ám érthetetlen, hogy miért nem árul el bővebb információt a fejlesztői gárda. Azon sem lepődnénk meg, ha egy hétvégi, csendes update oldaná meg ezt a bugot, hiszen ilyen esetekben nem szokás kivárni a csütörtöki, szerdai időpontokat.

Elfelejtheted a visszarúgást, ha ezt a Warzone AR-t veszed kézbe

https://leet.hu/california-access/

×