A Vatikán mellett végre a magyarok is gyűjthetik a pontokat.

Úgy tűnik, hogy a Microsoft szép csendesen kiterjesztette Microsoft Rewards programot egy csomó olyan országban is, ahol eddig nem volt elérhető. Így most már Vatikán városban is elérhető, szóval ha szeretne pontot gyűjteni, már a Pápa is megteheti. Emellett végre mi magyarok is elkezdhetjük gyűjteni a pontokat, amiket végül Xbox ajándékkártyára lehet beváltani.

Nálunk is elindult az Xbox Reward.

A Microsoft Rewards egy hűségprogram, amely lehetővé teszi, hogy a Microsoft-fiókkal rendelkezők Jutalompontokat szerezzenek a Binges keresésért, játékvásárlásért, valamint olyan feladatok elvégzéséért, mint az Xbox Game Pass küldetések. A megszerzett pontokat ezután beválthatják például Xbox és Microsoft Store ajándékkártyákra.

Itt tudsz regisztrálni a programra.

Korábban a hűségprogram csak az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Ausztráliában, Kanadában, Írországban, Új-Zélandon, Szingapúrban, Olaszországban, Brazíliában, Mexikóban, Spanyolországban, Svédországban, Norvégiában, Belgiumban, Hollandiában, Japánban és Hong-ban volt elérhető. A Microsoft azonban nemrég frissítette a Microsoft Rewards támogatási oldalát, és további 38 országot tettek fel a listára.

Íme az új országok listája:

Albánia
Andorra
Örményország
Ausztria
Azerbajdzsán
Bosznia és Hercegovina
Bulgária
Horvátország
Cseh Köztársaság
Ciprus
Dánia
Észtország
Finnország
Grúzia
Görögország
Vatikán város
Magyarország
Izland
Kazahsztán
Lettország
Liechtenstein
Litvánia
Luxemburg
Macedónia
Málta
Moldova
Monaco
Montenegró
Lengyelország
Portugália
Románia
San Marino Köztársaság
Szerbia
Szlovák Köztársaság
Szlovénia
Svájc
pulyka
Ukrajna

Persze nem biztos, hogy minden rendesen működik nálunk, de ha hiba is lép fel, idővel javítják. Indulhat az Xbox pontgyűjtés. Vajon több pontod lesz mint a Pápának?

Ezt láttad már?

Nem tudjuk, mit művel az HBO Max, de nagyon pazar az augusztusi felhozatal!

https://leet.hu/california-access/

×