A Ubisoft teljesen ingyenessé teszi a Far Cry 6-ot, persze csak korlátozott ideig, viszont legalább minden platformon.

Tény, hogy a Far Cry sorozatnak még mindig hatalmas rajongótábora van, de nyilvánvalóan van valami gond, amikor a Ubisoft ingyenes időszakkal szeretné közelebb hozni a játékosokat. A franchise legújabb része még egy teljes éve sem jelent meg, de a Ubisoft máris ingyenes hétvégét tart, nyilvánvalóan azért, hogy növelje az eladásokat. Ez persze az jó lehetőség azoknak, akik nem szeretnének néhány napnál többet játszani, de szeretnék kipróbálni az élményt. Ki tudja: lehet, hogy ezek után még a vásárlásra is rászánják magukat a playerek.

Augusztus 4 és 7 között a Far Cry 6 ingyenesen letölthető és játszható minden platformon.

Ez tehát azt jelenti, hogy az időszak alatt teljesen ingyen hozzáférünk a játékhoz, az időszak lejárta után viszont meg kell venni, nem marad meg. Ha viszont te olyan ügyes vagy, és tenger időd van, akkor végig is játszhatod, a free időszakban ugyanis a teljes játék elérhető.

Közben persze a játék hatalmas kedvezménnyel vásárolható meg, sőt: extra 5 dollárt is kapunk a következő vásárláshoz, ha megvesszük a Far Cry 6-ot. Nagyon tukmálják!

 

Ami viszont nagyon jó hír, hogy a Ubisoft feloldotta a Far Cry frissítéseket is, így elérhető az elmúlt hónapokban megjelent Stranger Things, Rambo és Danny Trejo kiegészítő is. A hétvégén ráadásul 60% kedvezménnyel veheted meg a játékot.

A játék tehát ingyenes augusztus 4.18:00 órától augusztus 8.18:00 óráig. Már előtölthető, amihez a linkeket itt találod!

Ha még nem ismered a Far Cry 6-ot, és szeretnéd tudni, hogy neked való-e a játék, íme korábbi videónk róla.

 

Neked tetszik a Far Cry 6?

Ezt láttad már?

BRUTÁLIS számok: leverte YouTube-on a GTA V-öt az Elden Ring

 

https://leet.hu/california-access/

×