A napokban a naprakész leakerek felkészítették a FIFA-közösséget arra, hogy hamarosan megérkezik a játékba minden játékos valóságos rémálma.

A napokban a naprakész leakerek felkészítették a FIFA-közösséget arra, hogy hamarosan megérkezik a játékba minden játékos valóságos rémálma. Ő nem más, mint Ferland Mendy, a Real Madrid francia védője, aki valamiért évről évre olyan Gold lapot kap, ami még a játékciklus végén is releváns tud maradni. (Nincs is annál röhejesebb, mikor Elite szinten találkozik egy Gold Mendyvel az ember és nem tudja megfutni egy Shapeshifters Wernerrel…)

Eddig szerencsénk volt, egyetlen speciális lapot sem kapott Mendy, ám ezt a csodás helyzetet egy pillanat alatt szertefoszlatta a kanadai kiadó.

Bejelentették a Ferland Mendy Premium FUTTIES megjelenését, ami egyébként tegnap este be is futott a játékba. Viszont ami a tartalomfrissítéssel jött, az mindenkire ráhozta a szívbajt.

Összesen 17 csapatot kell ledarálni egy CM Mendyért augusztusban. HOGY MIVAN?!

Ha pusztán a linkek, illetve az 5/5 miatt körülbelül 500 ezres árcédulát kap, még azt mondtuk volna, hogy rendben van, viszont ez a közel 3 milliós összeg már inkább komikus. Mintha nem akarnák a fejlesztők, hogy a játékosoknak meglegyen a kártya.

A játék ezen pontján már semmit sem tud ajánlani Mendy, ami miatt megérné érte eldarálni az összes foddert, vagy Coint. Kétségtelenül egy kiváló játékosról van szó, de például nem jobb egy Barellánál, aki meg 180 ezer Coin környékén már kivehető.

Kicsit olyan, mintha elütöttek volna egy nullát Mendy maximum értéke meghatározása közben, a játék meg generált volna ehhez pár SBC-t. Abszolút vicc, senkinek sem ajánljuk a teljesítését!

Ezt olvastad már?

Új spanyol Iconnal bővül a FIFA 23 repertoárja

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×