Nem kicsit. NAGYON! Olyan statisztikákat produkál a játék, hogy csak pislogunk: messze lehagyta a Red Dead 2-t és a The Legend of Zeldát is.

Van még rekord, amit nem döntött meg az idén megjelent Elden Ring? Nem nagyon. És most egy újabbat pipált ki – nem is akárhogyan!

A FromSoftware nyílt világú fantasy-ja iszonyatos iramban vált népszerűvé a streamerek és speedrunnerek – na meg a nézők körében, úgyhogy egekbe lőtt a hozzá kapcsolódó tartalmak letöltése a YouTube-on – írja az IGN.

Forrás: FromSoftware

A videómegosztó statisztikái szerint az Elden Ring 3,4 MILLIÁRD megtekintést produkált a megjelenése első 60 napjában.

A kombinált adatokból összegzett eredményről pofás infografika készült, amiból kiderül az is, mennyire lemaradtak az eddigi legnépszerűbb címek és hogy milyen arányban nézték a felhasználók az egyes bossok, illetve karakterek szerepléseit.

Forrás: YouTube Gaming

Az IGN érdekességképpen megosztotta, hogy a 3,4 milliárd megtekintés milyen arányban oszlott el az egyes megosztástípusok között.

A tetszés szerinti időben letöltött videók (VoD) 71,3 százalékot, míg az élő közvetítések 25,98 százalékot tettek ki.

Rövid klipeket szintén sokan néztek, még ha az arány elenyészőnek is hat, hiszen ekkora összlétszámnál a 2,72 százalék is 92,5 millió megtekintést jelent.

Nem csak a YouTube-on KO-zza a legnagyobb címeket, hanem a kasszáknál is:

Az Elden Ring várhatóan leveri idén a Modern Warfare 2-t is

 

https://leet.hu/california-access/

×