Mostantól egy héten át ingyen tölthető az Unrailed! az Epic Store-ból: vég nélkül generálódó világok, barátok és nagy kisiklások, ha nem vigyázol!

A Daedalic Entertainment végtelenül mókás vasútépítős mulitplayere mostantól érhető el ingyen az Epic Store-ban, és semmiképpen sem hagynánk ki a helyedben!

Forrás: Daedalic Entertainment

Ahogy a múlt héten írtuk, olyan, mint egy vasútépítésbe oltott Minecraft,

ami egyrészt a legkellemesebb emlékeket idézi, másrészt váratlanul élvezetes és izgalmas. Nem véletlen az 5 / 4,7-es értékelés, hiszen folyamatosan mozgásban és növekedésben lévő világban kell másokkal együtt építgetned a vasúti vágányt, miközben egy sor váratlan akadályt gördítenek eléd.

 

Ha nincs kit meghívnod rá, egyedül is játszható, viszont szerintünk csapatépítő tréningnek igazán kiváló, hiszen a többiekkel együtt fejlesztheted a vasúti infrastruktúrát és akadályozhatod meg a folyton fejed felett lebegő kisiklás veszélyeit!

Nyilván egymás ellen is játszhatjátok, így egyfajta versennyé változik, szóval minden egyszerűsége ellenére igazán sokoldalú, kihagyhatatlan darab.

Figyelem: fontos, hogy erőforrásokat is gyűjtögess és folyamatosan upgradeld a vonatod, hiszen így a legváratlanabb meglepetéseket tudod leküzdeni, egy egyre táguló világ ismeretlenjében! Az Unrailed! augusztus 11-ig ingyen érhető el az Epic Store-ban!

Van ám még meglepetés, ODASS:

Jó hétvégét! – Limitált ideig ingyen pörgetheted a Far Cry 6-ot

https://leet.hu/shop/newmerch/

×