Hiába terelik a fejlesztők a Vanguard felé a játékosokat, a másik két Call of Duty cím is kiváló alternatívákat szolgáltat a mai napig.

Egyértelmű, hogy a nerfek és buffok hatásai után a Vanguard fegyverek dominálnak Warzone-ban továbbra is. Nem véletlenül van ez így, a fejlesztők mindig is arra törekedtek, hogy az aktuális címekből ismerős AR, SMG vagy épp Sniperek kerüljenek előtérbe. Ezekhez érkezik a legtöbb kozmetikai csomag is, így kénytelenek a profitmaximalizálás érdekében megtenni a megfelelő lépéseket.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a régebbi címek (Modern Warfare és Black Ops Cold War) fegyverei ne lehetnének kiváló választások. JGOD, a Warzone statisztikák nagy ismerője ezúttal is egy ilyen AR-hez nyúlt vissza, mely szerinte gyakorlatilag nulla visszarúgással rendelkezik.

Ideje ismét a kezünkbe venni a Vargo 52-t?

A Vargo 52 BOCW fegyver, ám a játék olyan szakaszában érkezett meg, amikor már a Vanguard is megvásárolható cím volt. Ez azonban semmit nem von le a csábitó tulajdonságaiból, főleg a Season 4 Reloaded frissítései után. A tartalomgyártó szerint a megfelelő kiegészítőket felpakolva kis túlzással egy lézerfegyverről beszélhetünk, mely kezdők számára ideális választás lehet. Az általa ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Muzzle: GRU Suppressor
  • Barrel: 18.6″ Task Force
  • Optic: Axial Arms 3x
  • Magazine: Spetsnaz 60 Rnd
  • Underbarrel: Spetsnaz Speedgrip

A fegyver szebb időket is megélt, jelenleg 0.4% környékén áll csak a pick rate, azaz a felhasználók többsége inkább más AR-ek után nyúl. Caldera pályán lehet igazán hasznos az AR, hiszen nagyobb távolságokon is viszonylag korrekt sebzést oszt ki, miközben bárki könnyűszerrel megtartja a visszarúgást.

Te használod még a Vargo 52 AR-t?

Kiegyensúlyozottabb felhozatal? – Íme a 10 “legjobb” Warzone fegyver a S4 Reloaded frissítések után

https://leet.hu/california-access/

×