A Blizzard azóta válaszolt annak a Diablo Immortal játékosnak, aki képtelen volt bejutni a csatatérre, miután 100000 dollárt költött a játékra.

Amióta csak a Diablo Immortal megjelent, a játékosok sorra kritizálják a mikrotranzakciós rendszert. Valamelyest jogosan persze, hiszen a rendszer sajnos sok-sok ráfordítás után sem dobja ki a legjobb holmikat. Már létezik például olyan szimulátor is, ami megmondja, mennyit kéne költeni egy-egy fontos tárgyhoz. Vannak közben olyan játékosok is, akik megtehetik, hogy milliókat ölnek az amúgy ingyenesen játszható címbe. És pórul járnak.

Hiába költött 100 ezer dollárt (kb. 38 millió forint) a játékba, a matchmaking megadta magát.

Mi történt?

Egy Diablo Immortal játékos tehát hatalmas összeget szórt el a karakterére, aminek eredménye az lett, hogy a matchmaking nem tudta bedobni a PvP játékba. Mindezt azért, mert túl magas szintre jutott, így ilyen magas szinten a játék nem talált meccset. A tartalomgyártó jtisallbusiness nemrég arról számolt be, hogy küzd a Blizzarddal, hogy visszakapja a pénzét. Egy videóban a streamer azt is elismerte, hogy fontolgatja, hogy ügyvédhez fordul.

„Még azt sem tudom, megoldódik-e a dolog, mert én vagyok az egyetlen játékos az egész világon ezzel a problémával” – mondták. Ha ez nem lenne elég, a játék fejlesztői jelenleg XP hibával küzdenek, amely állításuk szerint több millió elvesztett tapasztalati pontba került a játékosoknak.

A Blizzard közben válaszolt

A Blizzard nem sokkal később válaszolt a Diablo Immortal játékosnak, aki képtelen volt bejutni a csataterekre. Egy új videóban jtisallbusiness arról számolt be, hogy a fejlesztő talál megoldást a problémára egy frissítésben.

„A Blizzard megkeresett” – mondta jtitsallbusiness, hozzátéve, hogy napokon belül érkezik a javítás. „Alig várom, hogy lássam, hogyan működik az új rendszer” – tette hozzá.

Annyi jó hír tehát van a történetben, hogy a Blizzard reagál azokra a problémákra, melyek felmerülnek a játék kapcsán.

Ezt láttad már?

A Diablo Immortal Rift Simulator kiszámolja mennyi pénz kell egy 5 csillagos gemhez

 

https://leet.hu/akcios-szoftverek/

×