Gyanúsan sok változást tesztel a fejlesztőcsapat.

Az elmúlt évek során több régióból is kritika érte a Valve-t, hogy a CS:GO rangok ismételten elcsúsztak az eredeti görbéhez képest. Több játékos arról számolt be, szinte lehetetlen feljebb lépkedni a ranglétrán és az ellenfeleik skillszintje sem feltétlenül igazodik a saját képességeikhez. Úgy tűnt, hogy a Valve részéről nem érkezik válasz erre a „kritikára”, ám kedd hajnalban egy váratlan frissítés keretein belül orvosolták a problémát.

Szinte mindenki új rangot kap!

A fejlesztők kiemelték, hogy a kompetitív rangrendszer némi újrakalibráláson esik át. A játékosok jelentős részének a neve mellett egy üres rang szerepel majd, ha elindítja a játékot a legutóbbi frissítés után. A tapasztalatok alapján 1-2 győzelem vagy döntetlen után máris láthatjuk a Valve által odaítélt, új szintet. Sokak elképesztő mértékű ugrásokról (Nova teteje -> LEM), míg mások zuhanásokról számoltak be, így nem lehet előre megjósolni, hova rak minket a CS:GO algoritmusa. Az NA és EU játékosok tapasztalhatják a legnagyobb változásokat, így hazánk is erősen érintett a kedd hajnali frissítésben.

Sokak szerint ez a változás a pletykák és in-game nyomok alapján hamarosan megérkező Source 2 kliens előkészülete, hiszen ennél ideálisabb alkalom nem is kellhet egy ilyen változáshoz. Ez akár még valós elképzelés is lehet, ám a hivatalos bejelentésekig nem több, mint egy teória. Az Antwerp 2022 matricákat továbbra is akciósan vásárolhatjuk meg a játékban, ám augusztus 8-án véget ér a kedvezményes időszak.

BOTRÁNY: legendás CS:GO videót lopott el a YouTube-troll

×