A Marvel és a Star Wars rajongói, meg a Predator franchise hívei is ugrálhatnak örömükben, de van, ami kikerült az augusztusi bemutatók közül.

Elég ütős hónappal zárja a nyarat a hazánkba legutóbb beköszönt streaming-szolgáltató: berobban She-Hulk, de még előtte jön A galaxis őrzői közönségkedvenc fatörzse is – vette észre a GameStar. Íme, ezt hozza a hónapban Miki egér!

Forrás: Marvel

Lightyear (augusztus 3.)

A Toy Story katonás űrhajósának eredettörténete nemrég jelent meg a mozikban, úgyhogy a Disney tartja magát jó szokásához és 40 nappal a nagyvászon után az otthonokban is elérhetővé teszi legfrissebb címeit – most épp’ Buzz sztoriját.

Forrás: Disney

Innen indulunk: az űrranger évekig próbál hazajutni a mélyűrből, erre Zurg és robothadserege is feltartja, amikor megkísérli ellopni az üzemanyagát. De ki a macska a plakáton és mi lesz a naftával? Holnap kiderül…

Préda (augusztus 5.)

Minden Predátor-történetek előzményfilmje, ami még jó ötlet is lehet, bár Ridley Scott-nak beletört a bicskája, amikor hasonlóval próbálkozott az Alien-sorozatban. Hátha ezzel jobban járunk…

Forrás: 20th Century Fox

Innen indulunk: a Ragadozók már jóval az előtt köztünk jártak, hogy rárontottak volna egy kigyúrt osztrákra Közép-Amerika dzsungeleiben. Valószínűleg ugyanott, de 300 évvel korábban már a komancs indiánoknak is meggyűlt a bajuk a raszta földönkívülivel. Kötve hisszük, hogy a nyilak és lándzsák – sokkal inkább Naru (Amber Midthunder), a harcos amazon leleményessége mentheti meg őket.

LEGO Star Wars: Nyári vakáció (augusztus 5.)

Ez annyira hülye ötlet, hogy akár még jó is lehet. A 9. mozifilm (Star Wars: Skywalker kora) eseményei után mindenki szépen nyaralni ment. Tényleg. Mókás rövidfilmmel gyakorol önkritikát a Disney azért, amit minden idők egyik legnagyobb márkájával tett. Mehet a limbó a fénykard alatt?

Forrás: Disney

Innen indulunk: Rose, Rey, Finn, Poe és Chewbacca, miután jól elbánt Palpatine császárral, a jól megérdemelt pihenőjét töltené a tengerparton, de persze semmi sem a tervek szerint alakul.

Én vagyok Groot (augusztus 10.)

Ki ne szeretné a Galaxis őrzői afáziás lombosát? Egyelőre öt epizódot kapunk az apró Groot történetéből, és az, hogy ismét Vin Diesel kölcsönözte hangját a karakternek, itt még annyit se számít, mint korábban. Azt azért elspoilerezi az IMDb-oldal, hogy már első szériában találkozik Mordállyal.

Forrás: Marvel

Különösebb sztori nincs, nem is nagyon kell, mert itt inkább a hangulat és a nevetés lesz a fontos. Annyit azért elárultak előre, hogy új és szokatlan karakterekkel is találkozhatunk majd.

Amazon: Ügyvéd (augusztus 17.)

She-Hulk karaktere is megérkezik végre a Marvel-univerzumba, a főszerepben Tatiana Maslany-val, akit korábban a Perry Mason-ban, vagy a Trollvadászokban láthattál.

Forrás: Marvel

Innen indulunk: a nő csak élné boldogan a 30-as szinglik feleslegesen túlbonyolított életét, amikor egyszer csak zöld lesz mint az istennyila. A sorozatban Mark Ruffalo is folyamatosan jelen van – alighanem az újonnan avatott szuperhős botcsinálta trénereként.

Ja, a Star Wars – Andor premierje közben három héttel elcsúszott – szeptember 21-re, de csak kibírjuk addig:

Látványos előzetesen a Disney+ újabb tök fölösleges Star Wars-sorozata

 

https://leet.hu/shop/newmerch/

×