Érdekes módon a FIFA 23-ban több eddig ismert Icon is új köntösben bukkan majd fel.

Érdekes módon a FIFA 23-ban több eddig ismert Icon is új köntösben bukkan majd fel. Az EA Sports ugyanis elkezdte lazítani a legendák kategóriáját, többen mint Hero térnek majd vissza az új FIFA-verzióban.

Így történhet majd meg az, hogy például Okocha, vagy Nakata Hero lapot kap a FIFA 23-ban, ezzel helyet adva másoknak az Icon csapatban. A kanadai fejlesztők persze nem tétlenkedtek, azonnal elkezdték feltölteni a szabad helyeket.

 

FUT Sheriff legújabb leakje egy liverpooli legendáról, Xabi Alonsoról szól, aki mint Icon tér vissza a nagysikerű futballjáték-sorozatba. A pontos statjait még nem ismerjük, de az biztos, hogy egy igazi munkagép lesz a középpályán. Egy olyan játékos, aki ha kell, akár 20-30 méterről is veszélyeztetni tud.

A FIFA 23 már szeptemberben felkerül a boltok polcaira, az előrendelői időszak pedig már kezdetét is vette. Fontos, hogy a rajongók gyorsan döntsenek, ugyanis augusztus végéig él egy előrendelői akció, ami temérdek bónusszal jutalmazza azokat, akik a megjelenés előtt letették már a voksukat az új játék mellett.

Ezt olvastad már?

Lehet ujjongani – Visszatér az ikonikus csapat a FIFA 23-ban

 

×