Ha bírod az Assassin’s Creedet és a PUBG-t is bírod, akkor ezt az eseményt neked találták ki!

Hunyjuk be a szemünket, majd képzeljük el, ahogyan Ezio Auditore da Firenze csinos reneszánsz szerkóban menő parkour ugra-bugra után magas háztetőkről vetődik az áldozatai nyakába. Nem nehéz, hiszen az Assassin’s Creed 2-ben is pont ezt csinálta, ezúttal viszont az ikonikus rejtett pengéje helyett a hóna alól előrántott serpenyővel verne mindenkit laposra.

Furcsa lenne igaz?

Pedig most mindez megtörténik, köszönhetően a világ egyik legváratlanabb kollaborációjának. A legendás asszasszin ugyanis – a Fortnite után szabadon – hamarosan betéved a PUBG harcmezeire is. Ez pedig eléggé nagyszabású esemény lesz, ugyanis nemcsak AC-s kozmetikumokat lehet majd szerezni, hanem maga a PUBG világa is feltöltődik különböző Assassin’s Creedes játékelemmel – az egyik épületet például teljesen megszállja az Abstergo Industries, vagyis a Templomosok.

A Battleground esemény augusztus 17-én indul majd és több mint egy hónapig, szeptember 22-ig tart, míg a New State eventje kissé eltérő időpontban, augusztus 18-tól szeptember 21-ig fut. 

Az AC×PUBG kollab során különböző skineket oldhatunk fel – köztük is Ezio és Shay öltözékét, de lesz tematikus ejtőernyő, táska skin, emote, fegyverfestés, és spray is, szóval nagyon megérős lesz ilyenkor játszani.

NA és erről a crossoverről hallottál már?

A Doomba is megérkezett a Stray – Cicával mészárolhatunk démont

 

×