A Trónok Harca idős szerzője sajnálatos módon elkapta a koronavírust.

Annak ellenére, hogy a San Diego Comic Conon minden lehetséges módon védekezett, tartotta a távolságot, nem osztogatott személyesen autogramot, George R.R. Martin elkapta a koronavírust.

Erről az író egy videóban beszélt, amiben többek között elmondja, hogy egyelőre enyhe tüneteket érez, viszont el kellett vonulnia az aktuális tartózkodási helyén, ami jelenleg egy Los Angeles-i hotelszoba. Martin azt is megjegyzi, hogy hatalmas rejtély számára, hogyan kapta el a vírust, a környezetében ugyanis senkinek nem lett pozitív a COVID-tesztje, és a House of the Dragon előzménysorozat Conos paneljén is végig maszkot viselt.

Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az író dolgozni sem tud, mivel minden felszerelését, munkaeszközét Santa Fe-i otthonában hagyta, bár nagyon bízik benne, hogy hamarosan visszatérhet és dolgozhat. Valószínűleg addig kell majd Los Angelesben maradnia, míg negatív tesztje nem lesz, ez azonban akár heteket is jelenthet.

Nagyon reméljük, hogy az idős író állapota nem romlik, hiszen ő már koránál fogva veszélyeztetett. Mielőbbi felépülést kívánunk.

A koronavírus sajnos nem csak a Tűz és a Jég dala íróját fertőzte meg:

“NyaVaják” – Leállt a Witcher 3. évadának forgatása

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×