A Sony zsinórban másodjára szúr oda a Microsoftnak az új PS Plus szolgáltatással.

Nyilvánvalóan hazudik, aki azt állítja, hogy nincsen kiélezett versengés a két nagy platform, a PlayStation és az Xbox között. Ennek az egészséges rivalizálásnak azonban a legnagyobb nyertesei a játékosok, amit a megújult PS Plus szolgáltatás egészen remekül példáz.

A Sony ugyanis szinte rögtön az új rendszer indulásakor odaszúrt egyet a Microsoftnak, amikor az Essential-tagoknak egy egészen friss Activision Blizzard címet, a Crash Bandicoot 4-et ajándékozta oda. Ez ugyebár azért is volt egy szúrós fricska, mert a konkurencia nem is olyan régen kezdte felvásárolni a kiadó óriást, vagyis ezek a játékok valamikor a Game Pass-ba is megérkeznek. A fityiszmutogatás pedig olybá tűnik, hogy folytatódik augusztusban is,

amikor a PS+-tagok a zseniális és szinte új Yakuza: Like a Dragon és a fantasztikus Little Nightmares mellett a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Remake-et kapják meg az előfizetésük mellé.

És ez még nem minden!

Az Extra és a Premium bődületesen hatalmas játékkatalógusába több kult-klasszikus Yakuza-játék is becsatlakozik, augusztusban érkezik tehát a

  • Yakuza 0
  • Yakuza Kiwami
  • Yakuza Kiwami 2

az év későbbi részében pedig követi őket a

  • Yakuza 3 Remastered
  • Yakuza 4 Remastered
  • Yakuza 5 Remastered
  • Yakuza 6: The Song of Life.

PlayStation Plus Monthly Games for August: Yakuza: Like A Dragon, Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, Little Nightmares 

8 Yakuza games coming to PlayStation Plus in 2022, starting this month

Az Essential ingyen játékait természetesen a magasabb csomagok előfizetői is megkapják, melyeket augusztus 2-től lehet egész hónapban a PS-könyvtárakhoz adni. Addig viszont mindenképpen érdemes berántani a júliusi ajándékokat is:

Fityisz a Game Pass-nak – Hatalmas ingyen címmel nyit az új PS+

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×