Ez a játék tette újra szexivé a fűnyírást… többé kevésbé.

A tikkasztó 40 fokban inkább passzoltad a fűnyírást, és helyette inkább a hűs lakásban henyéltél a gép előtt? Tudja ezt az Epic Games is, ami senkinek nem ad felmentést a ház körüli munka alól, legyen az a kégli akár virtuál-is. Ezért is alakult úgy, hogy a héten a világ egyik legmeditatívabb, leglazulósabb programját adják ingyen, amiben maradéktalanul behajtják az elmaradt munkát.

Az Epic ugyanis július 28-tól kezdődően egy teljes héten át a Lawn Moving Simulatort adja teljesen ingyen.

A viccet félkomolyan félretéve a fűnyíró szimulátor egy tök menő játék, ami a jelenleg őrületes sikernek örvendő Power Wash Simulatorhoz (vagy a House Flipperhez) hasonlóan azonnal Zenbe rakja a játékost. A házimunka még sosem volt ennyire szexi, a játék legalábbis elég jól néz ki, amiben olyan fűnyírókra próbálhatunk rá, amilyenekről eddig csak álmodoztunk.

Nem hiszed? Járj utána! Ingyen van, semmit sem vesztesz, ha pedig igazam lesz, akkor sok-sok perc, akár óra nettó nyugodalmat nyersz. A Lawn Moving Simulator tehát máról (07.28.) érhető el az Epic Games Store felületén, ahol egészen augusztus 4-ig lehet majd a játéktárakhoz adogatni.

De ezekről sem érdemes lemaradni, ha könnyed, de fülledt szórakozásra vágysz:

Akciófigyelő | Ingyenes a legendás csajozós játék, a Laisure Suit Larry két része

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×