Megérkezett a szokásos, havi jelentés.

Még ha nem is feltétlenül említik meg a fejlesztői bejegyzésekben vagy épp nincsen látható nyoma, a Ubisoft csapata komolyan veszi a csalókat. Talán nem is baj, ha nem minden részlet kerül egyszerre nyilvánosságra, hiszen így a csalások gyártói is nehezebb helyzetbe kerülnek. Szerencsére minden hónapban jelentkeznek az „Anti-Cheat Status Update” tweetekkel, így átfogó képet kaphatunk az elmúlt pár hét eredményeiről. Ezúttal sem volt ez másképp, csütörtökön meg is érkeztek a mini-bejegyzések.

Nézzük is, hogy mi a helyzet a Rainbow Six Siege csalóival!

Tökéletesen leolvasható, hogy a májusi beesés után ismét több csalót tudtak elcsípni a Ubisoft rendszerei júniusban. Feltehetőleg a csalók száma nem változott, így a friss védelmi vonalak teljesítettek jobban. A fejlesztők azt is megemlítették, hogy két tipikus glitchet, csalásmódszert is hatékonyabban szűrnek:

  • Mostantól azonnal ugrik az anti-cheat az „instant” ölésekre
  • Nem hagyja a játék, hogy a csalók szándékos kifagyasszák társaik vagy ellenfeleik klienseit

A telefonos ellenőrzési rendszer is szigorodik a jövőben, a csalók mobilszámait egy listára helyezi el a cég, így másik accounton sem használhatják azokat. Érdekes, hogy eddig ez nem így működött, hiszen a logika is így kívánta volna, értetlenkedtek is kissé a közösség tagjai. A Reverse Friendly Fire névre hallgató funkció az első időszakban csak figyelmeztet(ett), hiszen a rendszert tesztelni is kell. Hamarosan azonban akár 30 meccsen át tartó büntetésben is részesülhetnek a toxic játékosok.

Forrás: R6/Twitter

Te is szoktál játszani lefekvés előtt? – Ezért hagyd abba azonnal!

https://leet.hu/jbl-bt/

×