Izgalmas őszi időszaknak nézhetünk elébe.

Úgy tűnik nem csak az AMD kapcsolt turbó fokozatba az elmúlt hetekben. Júliusban többször felmerült, hogy a korábban szeptemberre jósolt Nvidia bemutató akár decemberre is tolódhat, hiszen rengetegen csak most jutnak hozzá az előző generációhoz. A cég részéről természetesen továbbra sincsen hivatalos információ, ám szerdán egy meglehetősen érdekes videóval jelentkezett a PRO Hi-Tech YouTube csatorna. Nem kis csatornáról beszélünk, közel 700 ezer feliratkozónál járnak már, így biztosan nem az esetlegesen bepottyanó követők szerzése a céljuk.

Már jövő hónapban megkaphatják az első RTX 4000 példányukat!

Mint minden nagyobb és keményvonalasabb tech. csatorna, ők is rengeteg kapcsolattal rendelkeznek a világban. A cégek hivatalos tesztpéldányai mellett nem vetik meg a félkész processzorokat vagy jelen esetben videókártyákat sem. Ez technológiailag izgalmasabb számukra is, illetve az ilyen egyedi tartalmakkal lehet igazán bevonzani a közösséget is.

Úgy tűnik, hogy a videókártyákat egy kínai kontakt segítségével kutatják fel, szerzik be. Ez a személy azt az információt osztotta meg velük a héten, hogy az első RTX 4000 kártyák már 30 napon beérkezhetnek hozzá. Nagy eséllyel első körben az RTX 4090 debütálhat majd, ezt követik a 4080 és 4070 modellek, majd jövő év elején érkezhet az alsó- és középkategória is. Ez a dátum egybevág Igor’sLAB korábbi számításaival is, aki augusztus végére, szeptember elejére jósolta a tömeggyártást. AMD és Nvidia oldalról is nagy ugrásra számíthatunk, remélhetőleg az árcédulák azért valamennyire a helyükön maradnak.

Forrás: Videocardz

Így győznék le az Intelt? – Napokon belül érkezhetnek az új AMD processzorok

https://leet.hu/jbl-bt/

×