Minden hónapra juthat valami.

John Cena pár napon belül az Item Shopba érkezik, de az Epic Games már javában készíti elő a Dragon Ball küldetéseket és kozmetikai tárgyakat is. Pár napja felröppent egy The Last of Us együttműködés lehetősége is, melyet később cáfoltak a Naughty Dog munkatársai. Láttunk már azonban ilyet a múltban, miközben a skinek javában készültek, de egyelőre a fejlesztők szavára kell támaszkodnunk.

Az Epic Games a fentieken kívül további kollaborációkkal is készülhet, ezekre vagy belsős információk vagy konkrét fájlok utalnak. A kivitelezésük is kérdéses, így nem tudhatjuk, hogy egy-egy skinről van csak szó vagy sokkal nagyobb dologról.

Nézzük is, hogy mely kollaborációkra számíthatunk még idén!

Upcoming collabs that are set to happen at some point (Via: @SentinelCentral) from FortniteLeaks

 

A The Last Of Us papíron kiesett, de azért nem szabad teljesen elengednünk, többször is eljátszották már ezt a kiadók. A Doom és Family Guy kollaborációk az Epic Games Unreal Engine 5 bemutatóján tűntek fel, csakúgy, mint a már megérkezett Vader és Indiana Jones skin. A Dead by Daylight kollaborációra több fájl utal mindkét játékban, az Arcane skinek pedig nem először szerepelnének a játék in-game Shopjában.

A fenti együttműködések megjelenésének időpontja egyelőre teljesen ismeretlen, annyi biztos csak, hogy a Dragon Ball kollaboráció valamikor augusztusban startolhat el. Feltehetőleg a fenti címek szeptember és december között debütálhatnak, ám az Epic Games bármikor meglephet minket, pont mint az e heti WWE eseménnyel.

A WWE ikonikus sztárjával bővül a Fortnite felhozatala – Napokon belül érkezik

https://leet.hu/jbl-bt/

×