Bárki bejuthat az európai kvalifikációba.

A Call of Duty közösségi oldalai ismét felpezsdültek kedd délután, így tudni lehetett, hogy a szokásos bejelentések mellett valami meglepővel is készülni fog az Activision. Nem is kellett sokat várniuk a felhasználóknak, 18:00 óra környékén kiderült, hogy a World Series of Warzone eseménysorozat is visszatér augusztusban. A fő partner ezúttal a PrimeGaming lesz és bárki bejuthat a 600 000 dolláros összdíjazású versenyre, csak a skill számít.

Nézzük is a legfontosabb információkat!

Ezúttal is két régióban zajlanak majd az események, az EU és NA játékosokat szedték szét a Warzone fejlesztői. A fenti illusztráció meglehetősen közérthető és pontos, ám nem árt végigszaladnunk a verseny menetén. Az EU régió linkjét használjuk, hiszen hazánk is oda tartozik.

  • Regisztráljuk be a Trionkat a verseny dedikált felületén, ezt ITT teheted meg, Battle.net account mindenképp szükséges hozzá
  • Augusztus 12. 18:00 és augusztus 15. 18:00 között ugorjatok fejest a WSOW BR Trio playlistben
  • Az adott időszak alatt lejátszott legjobb 10 meccset számolja majd a játék
  • A legjobb 40 csapat továbbjut az EU kvalifikációra
  • Az EU kvalifikáció 20 legjobb csapata és további 20 meghívott Trio bejut az EU Final-be, ahol 300 ezer dolláros összdíjazás várja majd őket
  • A döntőre szeptember elején kerül sor, így a versenysorozat bő egy hónapig tart majd

A PC-s felhasználók mellett az Xbox és PS tulajdonosok is indulhatnak, a beviteli eszközökben sem lesz megkötés. Fontos adalék, hogy a kvalifikációra és döntőbe bejutott csapatoknak streamelnie is kell az eseményt a YouTube, Twitch, Facebook platformok egyikén.

Nem csak kezdőknek! – Ez a Warzone 5 legjobban kezelhető fegyvere

https://leet.hu/jbl-bt/

×