A Marvel és a Disney érdekes helyszínen leplezte le a világ valószínűleg egyik legdrágább filmes-képregényes relikviáját.

A Disney mindig is messze híres volt, hogy ha a helyzet úgy kívánja, akkor bizony vastagon képes legombolni a tehetős rajongóit. Itt van például a vállalat frissen elindított Star Wars témájú luxushajója, ahol a Kaiburr Crystal nevű koktéljukat közel kétmillió forintért vesztegetik.

Ezt próbálják meg most überelni a legújabb agymenésükkel, amivel azokat a szupergazdagok bakszámláját szipolyoznák le, akik élnek-halnak a Marvel filmes univerzumáért. A vállalat ugyanis a San Diego-i Comic Conon nagy büszkén jelentette be, hogy az East Continental Gems-szel együttműködve egy egészen különleges ereklyét dobnak piacra.

Mint ahogyan a partner nevéből hamar kiderült, nem másról lesz szó, mint a Végtelen Kövekről, melyekre Thanos univerzum-szerte vadászott. Nos, a valóságban ezekért nem kell megküzdeni a Bosszúállókkal, vagy szakadékba dobni egy szerettünk,

elég mindössze, ha van a számlánkon 25 millió dollár, saccperkábé 9,9 milliárd forint.

A hülyének is!

Bizony, a Disney valódi drágaköveket készíttet, melyeket az Elme, a Tér, a Valóság, az Erő, a Lélek és az Idő kövéről mintáztak, és grátiszba jár mellé Thanos kesztyűjének replikája is.

  • A valódi Időkő kolumbiai smaragdból készült, amelyet valószínűleg „a századfordulón bányásztak”, és közel 23 karátos.
  • A Térkő madagaszkári zafírból készült, és több mint 30 karátos.
  • A Valóság köve több mint 15 karátos mozambiki rubinból készült.
  • Az Erő köve természetes ametisztből készült, és több mint 35 karátos.
  • A Lélekkő spessartin kristályból készült, és szintén több mint 35 karátos.
  • A közel 35 karátos Elmekő pedig sárga gyémántból készül.

Láthatjuk hát, hogy a Marvel és a Disney akcióját nem az átlagember hihetetlen gyorsan inflálódó pénztárcájára szabták. Ezért is furcsa picit, hogy ezt pont egy Comic Conon mutatták be, és bár nem szeretnék előítéletesnek tűnni, DE aligha bújik meg a közönség sorában olyan, aki megengedhetné magának ezt a fajta befektetést. De nézzük a jó oldalát: ha csettintenek velük, legalább nem porlad a fél univerzum hamuvá.

De szerencsére nem csak ezt mutatták be a Comic Conon:

Jön Penge és a Fantasztikusok – Íme az összes film és sorozat az MCU 5. és 6. fázisából

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×