Úgy tűnik, hogy egy közönségkedvenc csapatot szerzett vissza a Konamitól az EA, így benne is lesz a FIFA 23-ban….

Nagy örömhírrel szolgálhatunk a FIFA 23 játékosainak. Az ikonikus nagy kedvenc, a

Juventus újra megjelenik a FIFA 23-ban, miután az EA visszaszerezte a licencjogokat a régi riválistól, az eFootballt készítő Konamitól.

A csapat egyébként 2019 óta nem szerepelt FIFA-játékban, amikor a Konami a játékosok legnagyobb meglepetésére bejelentette, hogy kizárólagos partnerséget kötött a Juventusszal. Az EA az elmúlt négy év évben a Juventus helyett a Piemonte Calcio nevű álcsapatot tette be a játékba.

A hírt közvetlenül az EA tette közzé, kijelentve, hogy „többéves exkluzív partnerséget” kötöttek, így a Juventus teljes pompájában tér vissza. A partnerség magában foglalja az Allianz Aréna licencjogait is.

„Az EA és a Juventus, a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb olasz futballklubja ma bejelentette új, többéves partnerségét, amelynek keretében a Juventus a FIFA 23-tól kezdve visszatér az EA Sports híres futball-videojáték sorozatába”írta az EA egy közleményben.

Az EA azt is bejelentette, hogy ezzel együtt jön Claudio Marchisio FIFA Ultimate Team Hero lapja a FIFA 23-ban.

„Ez a fenomenális klub nagyon sokat jelent nekünk és a rajongóinknak, és lehetővé teszi az EA Sports számára, hogy továbbra is a lehető leghitelesebb és legátfogóbb interaktív futballélményt nyújtsa a FIFA 23-ban és azon túl” – jegyezte meg David Jackson, az EA Sports FIFA márka alelnöke.

Giorgio Ricci, a Juventus igazgatója hozzátette: „büszkék vagyunk arra, hogy visszatérhetünk az EA Sports játékába, ami túlmutat a hagyományos partnerség fogalmán”.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a FIFA 23 után már nem FIFA-nak hívják majd az EA focis játékát. Azonban a Juventus az EA Sports FC-ben is ott lesz. Jó, mi?

Ezt láttad már?

Remeghet a pénztárca – A Netflix után az Amazon Prime is drágul

 

×