Az utóbbi idők egyik legegyedibb és legjobb indie alkotása lett a kóbor cica szimulátor, ami az állatokat is levette mint a négy lábukról.

A Stray jött, látott, és indie fejlesztésű játékoktól kissé szokatlan módon, egészen magabiztosan hatalmasat tarolt. A cyberpunk világban játszódó kóbor cica szimulátor szinte mindenkit azonnal elvarázsolt, és itt nem csak a humán szerzeteket kell érteni.

A Stray megjelenését követően ugyanis kiderült, hogy az IRL macsekok is legalább annyira rá tudnak pörögni a játékra, mint a gamer gazdik. A játékosok tucatszámra töltötték fel a videókat a közösségi platformokra, melyeken a cicák próbálnak interakcióba lépni a virtuális kollégával, vagy szimplán csak megbabonázva csodálják a robothaverral való kalandozását.

De ez is csak a Stray kiválóságát dicséri, bár valószínűleg a macsekok beleélését nagyban megkönnyíti a dedikált nyávogás gomb. A gamer cicák mellett mint kiderült, a Stray a kutyák fejét is teljesen elcsavarta, ami a fejlesztők számára talán a legnagyobb bók, amit valaha kaphatnak.

A macskák és kutyák mellett neked is bejött a Stray? Akkor ez a cikk is érdekelhet:

Bejön a Stray? – Íme 9 zseniális játék, amiben állatokat irányíthatsz

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×