24 órás előnyben a fizetős mód felhasználói, ám az újdonságok egy időben élesednek.

A Warzone negyedik szezonjának Reloaded frissítése bizony napokon belül megérkezik. Az előzetes fejlesztői bejegyzésből kiderült, hogy milyen újdonságokra számíthatunk. Érkezik egy új fegyver, a zombik visszatérnek Rebirth Islandre is, illetve a Redeploy Balloon már hordozható változatban is megtalálható lesz. A Vanguard rajongóknak sem kell csüggedniük, hiszen a Vargo-S-t ők is megkapják egy új pályával egyetemben. A kozmetikai tartalmak sem maradhatnak ki, ezúttal a Terminator franchise teszi tiszteletét a Store-ban, több Bundle-re is lecsaphatnak a játékosok.

Ahogy eddig, úgy ezúttal is két részletben érkeznek a frissítések. A fizetős mód tulajdonosait részesíti egy nap előnyben az Activision, míg másnap a Warzone felhasználók tölthetik az értékes update-et. Az újdonságok is ekkor élesednek, így csak elméleti előnnyel rendelkeznek a Vanguardosok.

Nézzük is, hogy mikor érkeznek pontosan a frissítések!

 

  • A Vanguard frissítés magyar idő szerint kedden, július 26-án 18:00-kor érkezik meg a játékosok számtógépeire és konzoljaira
  • A Warzone frissítés pontosan 24 órával később, szerdán, július 27-én 18:00-kor kerül kiadásra, ekkor élesednek majd a Vanguard újdonságok is

Az előzetesen bejelentett fejlesztéseken felül további változásokra is számíthatunk. Nagy eséllyel ezúttal sem ússzuk meg a nerfeket és buffokat Warzone-ban, ám ezek pontos kivitelezését csak hétfő vagy kedd este tudhatjuk meg. A hibajavítások pontos listája is ekkor lesz elérhető.

Íme a Warzone újdonságok listája:

Terminátorok, új AR és Zombi Rebirth – A fejlesztők leleplezték a Warzone S4 Reloaded újdonságait

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×