A Fall Guys és a CoD Zombies egyesítése nagyon pörög TikTokon és a Twitteren, a rajongók pedig imádják a nagy, színes babok mészárlását nézni.

Néha vannak olyan kombinációk, amik nagyon jól sülnek el. Ilyen például a csokiszószos sültkrumpli a mekiben. Jah, mi? Na jó, az viszont biztos, hogy a Call of Duty: Black Ops III Zombies módjának és a Fall Guys-nak a keresztezése hihetetlenül szórakoztató. És ha valaki azt gondolja, hogy ennek nincs értelme, az téved. Korábban ugyanis a Fall Guys fejlesztői felfedték, hogy a babalakú karakterek hogy néznek ki a ruha alatt. Nos, nem állnak messze a zombiktól.

A Call of Duty: Black Ops III Zombies X Fall Guys moddal a babok szeretnének lakmározni a húsodból.

A különleges mod (és a mód is) igen jól pörög a TikTokon és a Twitteren, a játékosok nem tudnak betelni ezzel az őrült „kollaborációval”. A modot egyébként egy Steam felhasználó, GamesCage készítette még 2020-ban, ami talán azért lett ismét népszerű a közösségi oldalakon, mert a Fall Guys játékosszáma az egekben van, miután a játék free-to-play modellre váltott. És egyébként is, egy Fall Guys meccs van olyan kaotikus, mint egy zombikkal teli pálya.

 

A mod egyébként letölthető a Steamről, így te is kipróbálhatod, amennyiben meg van a BO3. A történet szerint a Fall Guys srácai egy szörnyű betegség, őrült éhség áldozatai lettek, élőhalottként kóborolnak a Földön. De van egy Fall Guy, aki megúszta ezt a betegséget, de ahhoz, hogy túléld vele, át kell vágnod magad a zombihordán.

Te kipróbálod? A Warzone Terminator csomagokról hallottál már?

“I’ll be back” – Mit is kapunk pontosan a két Terminator Warzone csomagban?

 

×