Zsozeatya az elmúlt héten különleges műsor keretében tért vissza a Twitchre. Hatalmas volt az érdeklődés.

Ahogy arról Zsozeatya a július 11-i Botkasztban is beszámolt, brutális felszereléssel tér vissza a Twitchre, ahol gambling műsorral szórakoztatja a felnőtt közönséget. Ahogy korábbi Zsozeatya interjúnkban is mondta: imádja nézni a hasonló streamereket, így most ő is úgy gondolta, kipróbálja. Ehhez pedig a Twitch platformot választotta, amihez új PC-setup is készült: 3 gép összekötve, 4 kamerával, különleges stúdióháttér. A műsorban egyébként különböző online szerencsejátékokban teszi próbára magát.

Hatalmas siker a Zsozeatya Kaszinó Dedi.

Zsozeatya a múlt hét óta összesen 4 streamet nyomott a Twitchen, július 12-én, 14-én, 19-én és 21-én. Ezzel összesen 9 óra tartalmat hozott el a nézőknek, melyeket átlagban 2400-an néztek, a legtöbb néző egyidőben 4 ezer volt. Persze nem mindenki élőben követte az eseményeket, a felkerült és egyébként bárki számára visszanézhető adások mindegyike több mint 20 ezres nézettséggel rendelkezik. Az első és második adást már több mint 40 ezer ember látta.

A Sullygnome.com adatai szerint Zsozeatya az elmúlt 4 stream alatt 5948 új followert szerzett az egyébként 187,6 ezer követővel rendelkező Twitch csatornára.

Jól látszik tehát, hogy sokan díjazták Zsoze visszatérését a Twitchre, ami persze nem jelenti azt, hogy Facebook oldalán ne folytatódnának a streamek. A Twitch kifejezetten a Kaszinó Dedi című műsornak ad helyet. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Hazudik-e Dancsó Péter az Unicumról, amikor azt Zsozeatya alázásával reklámozza?

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×