Játékmechanikailag a FIFA 23 igazán sok mindent át fog írni a szériában, ezekről az újdonságokról már csomót hallhattunk a leakerektől.

Játékmechanikailag a FIFA 23 igazán sok mindent át fog írni a szériában, ezekről az újdonságokról már csomót hallhattunk a leakerektől. A hivatalos bejelentésekre viszont még várnunk kellett, s ahogy azt a videojátékiparban ismerjük, egészen addig, amíg egy fejlesztő meg nem erősít valamit, minden infót csak pletykaként kezelhetünk.

Új animációk, a Chemistry rendszer átalakítása, Cross-Play lehetőségek, na meg pár finomhangolás az Ultimate Teamben. Mindről hallottunk már, viszont csak töredékükről kaptunk infót hivatalos forrásból.

Az első előzetes a napokban megérkezett, így már van olyan játékelem, amiről hivatalos oldalról beszélhetünk. Jön a World Cup mód, amit egyszerre a férfi, illetve női közeg is megkap majd, sőt mi több, utóbbi klubfutball szinten is jelen lesz a játékban. Átalakítják a szabadrúgásokat, valamint biztosan jön a Hypermotion 2.0.

Továbbá most már azt is tudjuk, hogy mik lesznek a bejelentéshullám legfontosabb mérföldkövei:

  • Játékmenet – Július 27.
  • Hypermotion 2.0 – Szintén július 27.
  • Career Mode – Augusztus 1.
  • Match Day  -Augusztus 5.
  • Volta és Pro Clubs – Augusztus 8.
  • Ultimate Team – Augusztus 11.

Ezek közül talán az első kettő és a legutolsó pont a legfontosabb egy FIFA rajongó számára, jól látható, hogy az EA Sports is szeret játszani a játékosok türelmével. Pár napon belül kiderül, hogy mit lehet várni a játéktól, viszont csak augusztus közepén kapunk érdemi infót az Ultimate Teamről.

Ezt olvastad már?

Kiderült, ki lesz a “Decemberi Kedvenc” – Jön egy új FIFA 22 SBC lap

 

×