Az Epic Games Store eheti kifejezetten értékes ajándékairól nagyon nem érdemes lemaradni!

Az Epic Games masszívan rátenyerelt a „kiváló akciók” gombjára, ugyanis mától egy egészen kiváló első világháborús akciójátékot és közel 40.000 forint értékű játékbeli tartalmat kínálnak teljesen ingyen kvázi mindenkinek, aki az Epic Games Store felé téved.

Július 21-től, azaz mától egy héten át a ingyen adhatjuk a játéktárunkhoz a Tannenberg című FPS-t, illetve zsákolhatjuk be a 100 dollárnyi in-game extrát a Shop Titans-hoz.

A Tannenberg már a második WW1-es játék, amit az M2H és a Blackmill Games készített. Az első világégés különböző hadszíntereire dobálják le a játékosokat, olyan történelmi ütközetekbe, mint a verduni, vagy éppen az isonzói csata. Ez utóbbi valamikor az év hátralévő részében fog bekerülni a játékba.

 

A Shop Titans egy ennél már jóval békésebb szórakozás, amiben egy virtuális boltot kell menedzselnünk, fejlesztenünk, ezáltal pedig egyre sikeresebbé tennünk. A csavar a szerepjátékos elemekben keresendő, ugyanis hősöket is felbérelhetünk, akik életüket kockáztatva próbálnak meg olyan cuccokat szerezni, melyekkel még menőbbé varázsolhatjuk a fantasy világban üzemeltetett boltunk. Ehhez a mókához kapunk vagy 40.000 forintnyi játékbeli extrát.

Az Epic ajándékait július 28-ig lehet igényelni az Epic Games Store felületére bejelentkezve.

Erről sem érdemes lemaradni:

Ingyenesen elérhető a Call of Duty: Vanguard multiplayer és zombi módja

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×