Egy Youtuber 20 ezer dolláros jutalmat ajánl fel annak, aki teljesíti a szinte lehetetlen Halo 2 kihívást. Te megpróbálod 7,7 millióért?

Tudom, mindenki alapvetően azt gondolja, hogy számára lehetetlen, hogy egy játékot úgy vigyen végig, hogy egyszer sem hal meg, főleg ha ez a játék a Halo 2. Pedig a valóság az, hogy néha az emberek hihetetlen kihívásokat is képesek teljesíteni. Erről Dani nemrég egy videót is készített. Ám talán sokkal nagyobb ebben a motiváció, ha van pénzjutalom.

Most 20 ezer dollárt, azaz nagyjából 7,7 millió forintot kereshetsz, ha végigviszed halál nélkül a Halo 2-t.

Könnyű dolgod azonban nem lesz, ugyanis a LASO kihívást kell teljesíteni, ami azt jelenti, hogy Legendary szinten kell teljesíteni a játékot, halál nélkül, minden skull modifierrel (kivéve Envy). A kihívást és az elképesztő pénzösszeget egyébként Charles „MoistCr1TiKaL” White streamer ajánlotta fel, aki szerint ez a legnehezebb kihívás, ami a játékban létezik. A Halo 2 megjelenése óta eltelt 18 év alatt senkinek sem sikerült megcsinálnia.

MoistCr1TiKaL először néhány hete hirdette meg a kihívást 5000 dolláros jutalommal, de azóta megemelte a tétet, mert szeretne történelmet írni. Egy nemrégiben készült videóban össze is gyűjtött néhány tippet a játékosok számára.

 

Ahhoz, hogy megkapd a nyereményt, természetesen fel kell töltened a videót róla, hogy igazold. Itt tudsz jelentkezni. Sok szerencsét!

Nézz videót a legnehezebb videojátékos kihívásokról:

A legnehezebb videojátékos kihívások – és akik teljesítették (Videó)

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×