Mindről hallottunk már, viszont csak töredékükről kaptunk infót hivatalos forrásból.

Ez végre az a nap, amikor betekintést nyerhetünk a FIFA-sorozat legújabb elemébe. Az EA Sports végre élesíti a játék első előzetesét, amiben reméljük helyet kap pár újdonság is.

Játékmechanikailag a FIFA 23 igazán sok mindent át fog írni a szériában, ezekről az újdonságokról már csomót hallhattunk a leakerektől. A hivatalos bejelentésekre viszont még várnunk kellett, s ahogy azt a videojátékiparban ismerjük, egészen addig, amíg egy fejlesztő meg nem erősít valamit, minden infót csak pletykaként kezelhetünk.

Új animációk, a Chemistry rendszer átalakítása, Cross-Play lehetőségek, na meg pár finomhangolás az Ultimate Teamben. Mindről hallottunk már, viszont csak töredékükről kaptunk infót hivatalos forrásból.

A trailert 18 órakor fogja élesíteni a kanadai kiadó, Donk értesülései szerint pedig két igazán fontos játékelemet is megemlítenek majd az előzetesben. Az egyik a felújított Hypermotion rendszer, aminek animációit ezúttal nem motion capture ruhákkal, hanem stadionokban felszerelt kamerákkal rögzítettek a fejlesztők.

A másik pedig egyértelműen az új Cross-Play, ami talán a FIFA 23 legnagyobb húzóneve lesz. Jelenleg úgy tudjuk, hogy a PS5, Xbox Series S/X, illetve a PC is egy ernyő alá tartozik majd, így tehát végre a PC-s felhasználók is az újgenerációs élményből kaphatnak majd.

Onnantól kezdve, hogy bemutatták az előzetest, éles lesz az előrendelés, vagyis elkezd ketyegni az óra az előrendelői jutalmakkal kapcsolatban. Idő bőven lesz, augusztus vége előtt kell előrendelni a játékot, hogy minden bónuszt megkapjunk.

Ezt olvastad már?

Példákkal is illusztrálták a FIFA 23-ban érkező új Chemistry rendszert

 

×