A Warzone játékosoknak elegük van a bosszantó Serpentine Perkből, de van egy egyszerű módszer, amivel használhatatlanná lehet tenni.

A Warzone játékosoknak úgy tűnik, teljesen elegük van a Serpentine pekből és annak sebzéscsökkentéséből. Van azonban néhány egyszerű mód arra, hogy kicsit ellensúlyozzuk a hatását.

Így lehet használhatatlanná tenni a Serpentine-t a Warzone-ban.

A Warzone-ban a Serpentine Perket eredetileg az one-shot sniper fegyverek ellen hozták létre, hiszen ezzel a játékosok kapnak esélyt arra, hogy le tudják reagálni, ha valaki hátba lövi őket. A Serpentine nagymértékben csökkenti a bekapott sebzést sprintelés közben. Az utóbbi időben rengeteg videó volt arról, hogy milyen sok töltényt nyelnek el a használói menekülés közben. A játékosoknak nem kellett sok, hogy elegük legyen a Serpentine-ből, sőt sokan a „legostobább perknek” titulálták a játékban. Van azonban egy egyszerű, de hatékony ellenfele a Serpentine-nek.

Ehhez nem kell mást tenni, mint egy Modern Warfare fegyvert használni, felszerelve arra a Frangible – Disabling Perket.

A Serpentine perk csak akkor aktiválódik, amikor a játékos sprintel, és pontosan ez teszi a Frangible – Disabling perket hatékonnyá vele szemben. A perk használatakor a töltényeid lelassítják az ellenséget, sőt a lábonlövés megakadályozza a Tactical Sprint használatában. A célpont tehát megáll, így a Serpentine nem aktiválódik, teljesen használhatatlanná válik.

A legjobb M13-as loadout a Serpentine ellen

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Barrel: Tempus Marksman
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Ammunition: 60 Round Mags
  • Perk: Frangible – Disabling

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Raven Software módosítja-e a Serpentine Perket, de arra számítunk, hogy rengeteg változás lesz a Season 4 Reloaded frissítésben, ami elvileg július végén érkezik.

Te is utálod a Serpentine perket?

Fontos dologra hívták fel a figyelmet a Warzone fejlesztői – Ezért fagyhat sokaknál a játék

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×