A ma megjelent FIFA 23 előzetes hivatalossá tette, végre a női klubfutball is helyet kap a FIFA játékokban.

Megmondom őszintén, valahol titkon abban bíztam, hogy a FIFA 23-tól kezdve nagyobb figyelmet fognak kapni a női futballklubok. Egészen eddig a hétig ez csak egy „álom” volt, viszont a borítók bemutatása után valóságosnak kezdett érződni a dolog.

A ma megjelent FIFA 23 előzetes viszont hivatalossá tette, végre a női klubfutball is helyet kap a FIFA játékokban. Eddig volt lehetőségünk nemzeti csapatokkal játszani, ám mostantól a klubcsapatokat is elhozzák nekünk a fejlesztők. Így már tényleg csak egy pár kattintás és új szintre léphet a FIFA Ultimate Team, imádnék egy koedukált futballélményt!

 

Egészen addig persze meg kell elégednünk azzal, ami van, egy új Hypermotion rendszerrel, ami többezer új animációt hoz a játékba. valamint pár alap játékmenetbeli változtatással. Ilyen az új szabadrúgásrendszer is, amibe betekintést is kaptunk a fenti előzetesben.

A videóban nagy hangsúlyt kaptak a cselek, pár újat is kiszúrhattak a szemfülesek, viszont az biztos, hogy az új Hypermotion ezen a játékmechanikán sokat tud dobni.

Összességében örülünk annak, amit kaptunk, reméljük nem kell sokat várni a különböző játékmódok és újítások prezentációjára.

Ezt olvastad már?

Ezekre a platformokra jelenik meg ősszel a FIFA 23

 

×