Igen érdekes kampánnyal rukkolt elő a Blizzard a tengerentúlon. Részt vehet a Diablo IV bétában az, aki a játékból varrat magára.

Az elmúlt években sokféle kampányt, akciót, lehetőséget láttunk már egy-egy játékmegjelenés kapcsán, ami egy picit segítette a játékosokat közelebb kerülni egy-egy várva várt címhez. Néha elő kell rendelni egy játékot ahhoz, hogy korábban játszunk vele, de arra talán senki nem számított, hogy tetováltatni kell hozzá. Persze nem kell nagy dologra gondolni: a Blizzard fura kampánya során elég egy apró jelképet felvarratni ahhoz,

hogy hozzáférést kapjunk a Diablo IV betájához.

 

A Blizzard a kampány során kiválasztott néhány tetoválószalont az Egyesült Államokban, Angliában, Németországban és Ausztráliában, ahol ha valaki az akciós időszakban Diablo jelképet, ikont varrat magára, akkor kap egy kártyát, amivel be tud lépni a játék beta verziójába – köszi GameStar.

A Diablo 4 egyébként valamikor 2023-ban jelenik meg, hogy pontosan mikor, azt nem lehet tudni. A Blizzard egyelőre azon van, hogy a játéknak sokkal jobb visszhangja legyen, mint a Diablo Immortalnak.

Ezt láttad már?

Elon Musk szerint hamarosan a Steam is fut majd a Teslában

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×