A héten lerántották a leplet az új FIFA 23 Ultimate Team borítójáról.

A héten lerántották a leplet az új FIFA 23 Ultimate Team borítójáról. Korszakalkotó újítás ez, ugyanis ezúttal nem egy, hanem egyből két személy is helyet kap majd a tokokon. Még inkább érdekes, hogy egy férfi, illetve egy női profi adja ki a párost, ezzel egy új időszakát jelezve a játékszériának.

Viszont temérdek más újítással is találkozhatunk majd az új verzióban, ezek közül az egyik legkomolyabb a Chemistry (összhang) rendszer átalakítása.

Kikerülnek a játékból a pozíció váltó lapok, helyüket pedig egy általános rend fogja átvenni. Minden focistának lesz egy elsődleges, valamint egy (vagy több) másodlagos pozíciója, amiben a lap el fog tudni játszani.

Például Mané egyszerre lesz LW, illetve CF. Ezeken posztokon fog tudni maximumot alkotni, viszont nem lesz arra lehetőség, hogy átalakítsuk CAM, CM, vagy CDM lappá.

Walker szélsővédőként lesz a legjobb, viszont képes lesz linkelni CB-ként is. Rashfordnak például lehetséges, hogy egyből három pozíciója lesz, LW, RW, illetve ST.

Valószínűleg ez fogja meghatározni a piaci árukat is a lapoknak, hogy hány pozícióban fogjuk tudni maxosan alkalmazni. Egy középerős lap, három lehetséges linkeléssel valószínűleg közkedveltebb választás lesz, mint egy erős, ami csupán csak két helyen használható.

Egy biztos, izgalmasnak tűnik az új irány, már nagyon várjuk a megjelenést!

Ezt olvastad már?

Hivatalos: Ők lesznek a FIFA 23 borítóján, íme az Ultimate Edition képe

https://leet.hu/jbl-bt/

×