Mivel csak az újgenerációs konzolok lesznek összekötve, adta magát a kérdés, hogy egészen pontosan milyen platformokon nyomhatjuk majd ősztől a FIFA 23-at?

Az egyik nagy újítása a FIFA 23-nak, amit már a fejlesztők is megerősítettek korábban, hogy végre egy ernyő alá hozzák a teljes közösséget a kanadaiak. Jön ugyanis a Cross-Play, vagyis ledőlnek a gátak az Xboxot, PC-t, illetve PlayStationt nyüstölők között.

 

Papíron fantasztikusan hangzik, viszont gyakorlatban nem lesz akkora durranás, mint azt elsőre gondoltuk. Elsősorban ugyanis a Cross-Play csupán csak az 1v1 online módokat fogja érinteni, így lehetséges, hogy az Ultimate Teamben sem fog tudni együtt játszani az xboxos a PS-essel.

A másik nagy kérdés a Pro Clubs és egyéb Online módozatok esete, nos valószínűleg a FIFA 23 startjánál csak az Ultimate Teamnek lesz ilyen jellegű kiváltsága, a Pro Clubs például csak később kapja meg a frissítést.

Nos, mivel csak az újgenerációs konzolok lesznek összekötve, adta magát a kérdés, hogy egészen pontosan milyen platformokon nyomhatjuk majd ősztől a FIFA 23-at?

Most erre a listára is fény derült!

Elég valószínű, hogy PC-re, PS5-re és Xbox Series S/X-re az újgenerációs, Cross-Playjel megáldott verziók fognak érkezni. A kevésbé kompetitív platformok pedig a PS4, Xbox One, Nintendo Switch lesznek. Utóbbiak például nem is lesznek összekötve, mindegyiknek saját online környezete és játékospiaca lesz.

Ezt olvastad már?

Hivatalos: Ők lesznek a FIFA 23 borítóján, íme az Ultimate Edition képe

 

×