A Ubisoft designerei nem unatkoznak.

Májusban több Rainbow Six Siege Elite skin is felbukkant a leakerek közösségi csatornáin, külön kiemelendő a Yakuza ihletésű Echo csomagAz együttműködést még nem leleplezték le, így továbbra is várat magára a megjelenés, ám közben további skincsomagokkal is gyarapodnak a játék fájljai. Ezúttal Castle került a középpontba, aki egy olyan kinézetet kap, mely nagy eséllyel egy népszerű sorozatból inspirálódott.

Nézzük is a szinte már teljesen kész animációt!

Castle Leak from Rainbow6

Az animációval ezúttal elégedett volt a közösség, az előző Elite csomagok sokak szerint bugyuta és kellemetlenül vicceskedő mozdulatsorokat tartalmaztak. A fejlesztők nem mondták ki, de a rajongók jelentős része úgy gondolja, hogy a skinhez a „The Wire” sorozat Omar Little karaktere adhatta az inspirációt, erre utalhat a kabát és a fenti videón egy bug miatt nem látható fejkendő is. Ráadásul a karakter által favorizált fegyverkategória (Shotgun) is stimmel az Operatorral, így nehéz lenne azt mondani, hogy nem ő adta az ihletet a Ubisoft designereinek.

A Barricade is kap egy egyedi mintázatot, leginkább egy Pitbullhoz lehetne hasonlítani. Természetesen előfordulhat, hogy nem hivatalos kollaborációként lesz meghirdetve az Elite skin, ám ezt csak a megjelenéskor tudhatjuk meg. Pontos időponttal még a leakerek sem tudnak szolgálni, az előzetes információk alapján még ebben a szezonban meg kell érkeznie a várva várt Castle Elite skinnek.

Micsoda ajánlat – Aki tetkót varrat, részt vehet a Diablo IV bétában

https://leet.hu/jbl-bt/

×