A Sony a megújult PS Plus szolgáltatásában is bevezeti a korábban már a PS Now-nál is bizonyított hétnapos ingyenes próbaidőszakot.

A Sony nem is olyan régen indította útjára a Game Pass mintájára, de azt némileg saját ötletekkel megfűszerezett játékszolgáltatását, amivel teljesen átalakította a PS Plus előfizetési modellt. A PS+ így most már három csomaggal rendelkezik, amelyből kettő – az Extra és a Premium – egészen gigászi játéktárhoz engedi hozzáférni az előfizetőit.

A meglévő PS+-tagok az új szolgáltatás legkisebb konstrukciójába, az Essential-ba kerültek automatikusan, aki pedig feljebb szeretne váltani, annak csak a különbözetet kell kicsengetni – azt is kifejezetten jutányos áron. Ezután pedig a következő hónapban kezdik a drágább csomagokért elkérni a valódi árukat.

A Game Pass ilyen téren valamivel megengedőbb, ugyanis az új előfizetőknek mindössze 300 forintért adják az első hónapot, a PS+ azonban nem rendelkezik efféle opcióval. Legalábbis eddig, ugyanis a Sony bejelentette,

hogy Európa-szerte elindítja az ingyenes próbaidőszakot az Extra és a Premium csomagokra.

Ez egy hétnapos teljesen ingyenes kipróbálási lehetőséget jelent, a csavar a történetben, hogy ez csak az új felhasználók számára adott. Azt viszont nem tudni, hogy az Essential-tagokra is vonatkozik-e, esetleg ők is kiestek az egyhetes trialból, az viszont biztos, hogy az Extra és Premium-szűz előfizetőkre vonatkozik a korlátozás, vagyis ha korábban már fizettél a szolgáltatásért, akkor nem fogod tudni igénybe venni a próbaidőszakot.

Ez idő alatt pedig elviekben teljes hozzáférést kapunk az Extra és a Premium csomagok teljes katalógusához, ami előbbi esetében Game Pass-szerű és méretű kurrens játékkínálatot, utóbbival pedig ezen felül streaminget és több száz retro játékot is kapunk. A teljes játékkínálatot ide bökve csekkolhatod.

A 7 napos trial elméletileg július 19-től indul és fokozatosak kerül bevezetésre Európában, úgy pedig Magyarországon is. Pontos dátumot sajnos még nem ismerünk, mindenesetre érdemes lesz néhanapján ránézni a PlayStation hivatalos oldalára.

Fontos azonban, hogy a 7 napos próbaidő lejárta után megkezdődik a valódi előfizetés, tehát ha nem mondod le az utolsó napon, akkor azután már ki kell fizetni az árukat.

A próbaidőt pedig kifejezetten érdemes is felhasználni:

17 fantasztikus játékkal bővül júliusban a PS+ gigantikus játékkínálata

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×