Az sem baj, ha az utolsó pillanatra hagyod a regisztrációt. Továbbra is kellemes nyereményalap várja a játékosokat a július 22-i PUBG versenyen.

Az Unibet Magyarország idén beszállt a hazai gaming és e-sport vérkeringésébe, ehhez kapcsolódóan pedig – többek között – CS:GO magazinműsort, illetve egy közösségi versenysorozatot is útjára indítottak, amely az Unibet Gamer Cup nevet viseli. A rendszeres CS:GO és World of Tanks kupák mellett már egy másik játékban is indulnak kupák, ez pedig nem más, mint a battle royale műfaj királya, a PUBG: BATTLEGROUNDS.

Július 22-én immár a nyolcadik PUBG összecsapás várható az Unibet Twitch csatornáján.

Az izgalmas meccseket a Unibet Magyarország Twitch csatornáján követhetjük majd figyelemmel magyar kommentárral, 19:00-ás kezdéssel. Két részből épül fel a kupa, a selejtezőben Erangelen és Miramaron esnek egymásnak a négy fős squadok, hogy aztán a döntőben egy dupla Erangel és egy Miramar után kiderüljön, hogy mely csapat gyűjtötte a legtöbb pontot. A nyeremények a következőképpen alakulnak:

  • 1. helyezett: 140 EUR Steam gift card / csapat
  • 2. helyezett: 80 EUR Steam gift card / csapat
  • 3. helyezett: 40 EUR Steam gift card / csapat

Ne aggódj, ha eddig valamiért elfelejtettél volna nevezni, akkor a verseny napján egészen 18:00-ig pár kattintással megteheted ezt még az EsportManager felületén. A nevezés természetesen teljesen ingyenes, azonban az összes csapattagnak rendelkeznie kell felhasználói fiókkal esportmanager.com platformon.

Jelentkezés: PUBG – Július 22. (EsportManager)

Érdemes követni a közvetítéseket, hiszen a kupa teljes ideje alatt a nézők is értékes Steam Giftcardokkal gazdagodhatnak a sorsolásoknak és minijátékoknak köszönhetően. Jó szórakozást kívánunk!

Ezt láttad már?

Példamutatás level 9999+ – Bill Gates a teljes vagyonát elosztogatja

 

https://leet.hu/jbl-bt/

×