Végre elérkeztünk július 18-hoz, vagyis végre elstartolt az a hét, amit az EA Sports a FIFA 23 bemutatására szán.

Végre elérkeztünk július 18-hoz, vagyis végre elstartolt az a hét, amit az EA Sports a FIFA 23 bemutatására szán. Legalábbis az előzetes információk alapján a héten megkaphatjuk az első előzetest, valamint leránthatják a leplet az Ultimate, illetve a Standard verzió borítóiról is.

Az egyik nagy újítása a FIFA 23-nak, amit már a fejlesztők is megerősítettek korábban, hogy végre egy ernyő alá hozzák a teljes közösséget a kanadaiak. Jön ugyanis a Cross-Play, vagyis ledőlnek a gátak az Xboxot, PC-t, illetve PlayStationt nyüstölők között.

 

Papíron fantasztikusan hangzik, viszont gyakorlatban nem lesz akkora durranás, mint azt elsőre gondoltuk. Elsősorban ugyanis a Cross-Play csupán csak az 1v1 online módokat fogja érinteni, így lehetséges, hogy az Ultimate Teamben sem fog tudni együtt játszani az xboxos a PS-essel.

A másik nagy kérdés a Pro Clubs és egyéb Online módozatok esete, nos valószínűleg a FIFA 23 startjánál csak az Ultimate Teamnek lesz ilyen jellegű kiváltsága, a Pro Clubs például csak később kapja meg a frissítést.

Ezt olvastad már?

Ezzel a “Best of” listával indít a FIFA 22 FUTTIES esemény

 

×