Nem csak a TTK érték a lényeg.

Ha a Warzone „meta” fegyvereit vizsgáljuk, akkor rengeteg alkalommal találkozhatunk a TTK kifejezéssel. Ez a Time-To-Kill rövidítése, mely azt takarja, hogy mennyi időre van ahhoz szükségünk, hogy leterítsünk egy ellenfelet. Kiváló mérőszám ez, szó sem róla, ám van még néhány jellemző, ami mellett nem mehetünk el. A visszarúgás kezelhetősége sem elhanyagolható, sokan emiatt részesítik előnyben a H4 Blixent a minden másban jobb Marco 5-tel szemben és erre minden okuk meg is lehet, valóban sokkal könnyebb használni.

WarzoneLoadout kicsit más szempontból vizsgálta ezúttal a népszerű fegyvereket. Arra volt kíváncsi, hogy átlagosan hány ellenfelet teríthetünk le egy-egy tárggyal az NZ-41, Vargo 52, Marco 5 és további SMG/AR fegyverek esetében. Az adatokat ezúttal is a Sym.gg weboldala szolgáltatta.

Nézzük is, hogy mennyi játékost tudnak leteríteni egy tárból a legnépszerűbb Warzone AR és SMG fegyverek!

 

A bal oldali szekcióban az AR fegyvereket, míg jobb oldalon az SMG-ket tekinthetjük meg. A függőleges tengelyen az egy tárból megölhető ellenfelek átlagos számát, míg a vízszintes tengelyen a távolságot olvashatjuk le. Jól látható, hogy az SMG fegyverek 25 méteren háromszor is „gyengülnek”, míg AR fegyverek esetében 30 méterig nem változik egyik érték sem. Ezúttal sem lepődünk meg, hogy a Marco 5 és az NZ-41 nyeri ezt a csatát is, nem véletlenül állnak a WZRanked lista élén manapság.

Még a Modern Warfare II előtt – Mikor jöhet a Warzone 5. évada?

https://leet.hu/jbl-bt/

×