Ha a forró nyári napon még nagyobb fülledtségre vágysz, akkor semmiképp ne hagyd ki a 90-es évek egyik legjobb kalandjátékának két részét, melyek most teljesen ingyenesek.

A Sierra hőskorában és a kalandjátékok szárnybontogatása közepette megjelent egy számos botrányt kiváltó játéksorozat, a Leisure Suit Larry, ami legendás mivolta ellenére sem élte túl a 2000-es évek nagy videojátékos megújulást.

A játékot készítő Al Lowe szándéka pedig nem volt más, mint egy olyan játékot készíteni, amin generációkon átívelően nagyon sokat lehet nevetni, miközben az emberek legpiszkosabb fantáziáját figurázza ki. A szerencsétlen önjelölt Don Juan nőcsábász Larry Laffer ugyanis minden, csak nem a nők bálványa, aki nemcsak kopaszodik, de negyvenes éveiben is még az édesanyjával lakik.

Tehát minden egyes kivillanó erotikáért keményen meg kell dolgoznia, de legalábbis az az elhatározása, hogy az őt irányító játékos segítségével annyi nőt hajtson fel, amennyit csak lehetséges. Nos, ez Larry esetében inkább a zéróhoz tendál, ha viszont ügyesek vagyunk, akkor nemcsak jókat nevethetünk, hanem megadhatjuk Larry-nek a boldogságot is.

Ezért is járt jól még év elején, amikor az IndieGala teljesen ingyen adta a legendás csajozós játék első két fejezetét, aminek a végén hősünk is megállapodik. A boldogság azonban nem tart sokáig, ugyanis a szíve választottja egy másik nő miatt elhagyja őt, így Larry ismét úgy dönt, hogy belevág az ismerkedésbe – így veszi kezdetét a harmadik rész, a Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals. 

És még mekkora szerencse, hogy most ezt is ingyen kínálja az IndieGala, amit kiegészített az ötödik résszel, a Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Workkel

Ez persze ne csapjon be senkit, valójában az 5. rész a 3. folytatása, sőt, annak fő mozgatórugója a hiányzó negyedik etap. Ennél többet viszont már nem árulhatok el a történetről, de garantált a Larry-féle agymenés. Mindezt természetesen a legretróbb köntösben, hiszen 1989-es és 1991-es játékokról van szó.

Az ingyen Larry-ket tehát az IndieGala oldaláról töltheted le, de ha nem akarsz lemaradni róluk, akkor érdemes lesz sietni, a platform ugyanis elég sűrűn szokta cserélni az ajándékait.

Az Epic Games Store ingyenes cuccait se hagyd ki:

Akciófigyelő | 45.000 forint összértékű ajándékokat osztogat ingyen az Epic

https://leet.hu/jbl-bt/

×