Sokat változott a map kialakítása az elmúlt hónapok során.

Múlt héten érkezett meg a kompetitív mappoolba a Valorant legújabb pályája, Pearl. A Riot Games nem volt rest és a hétvégén leleplezett néhány kulisszatitkot a pálya előéletével kapcsolatban. Hamar kiderült, hogy akár teljesen más felépítést és helyszíneket is kaphatott volna a map, ha közben a designerek nem gondolják meg magukat. Az is kiderült, hogy miért „Pitt” volt a pálya kódneve és ennek miért nem látjuk már nyomát.

Nézzünk is meg pár extra információt Pearlről!

Pitt

A pálya belsős kódneve kezdetek óta „Pitt” volt. Nem véletlenül, hiszen az eredeti tervek között szerepelt egy óriási lyuk (Pit) a map közepén. Néhány korai koncepcióképen is felbukkan, ám később elvetették ezt az opciót.

Scuttle Crab a pályán

Az eredeti tervekben, sőt, a kezdeti játékteszteken is találkozhattak a Riot Games munkatársai egy gigantikus Scuttle Crabbel, mely a kupoláról lelógva figyelte a játékosokat. A fejlesztők szerint bizonyára néhány beteg Sage falat is ellesett volna, ám végül ő sem került be a végleges Pearlre.

Félig elsüllyedve

A kezdeti fejlesztési időszakban csupán a pálya egyik fele volt teljesen víz alatt, így igazán egyedi és „kevert” atmoszférával találkozhattunk volna, ha nem csak koncepció képében marad meg ez a kialakítás.

Tactibearek mindenhol

A pályán rengeteg Tactibear található, melyek igazán változatos helyen várják, hogy felfedezzék őket a játékosok. A képen látható mackó igazán magasra emelte a lécet, hiszen teljesen a víz alatt próbál meg horgászni. Ki merne vele szórakozni?!

Neked tetszik az új Valorant pálya?

Borító: YouTube

Példamutatás level 9999+ – Bill Gates a teljes vagyonát elosztogatja

https://leet.hu/jbl-bt/

×